Someron tv-sarjan sopimus allekirjoitettiin

0
Televisiosarjassa tullaan näkemään mm. Jussin Baarin väkeä.

Somerolaisesta maailmanmenosta kertova Elämän helmiä -työnimeä kantava televisiosarja sai sinettinsä, kun AlfaTV ja KoDa Produktion allekirjoittivat tuotantosopimuksen tiistaina.
Paikallista elämää esittelevä sarja tulee olemaan kymmenosainen ja jakson pituus mainoksineen 30 minuuttia. Kuvaukset alkavat helmikuun viimeisellä viikolla
– Sarja tulee televisioon ensi vuoden puolella. Sisällöstä vastaa pääosin Koda Produktionin Jarmo Korhonen , mutta tietenkin me viime kädessä käymme sitä läpi, että sisältö on varmasti sopivaa juuri meidän katsojillemme ja kanavalle, kertoo kanavatuottaja Arsi Liimatainen .
Ohjaaja Korhonen sanoo, että tällä hetkellä muokataan käsikirjoitusta hiukan uudenlaiseksi.
– Tai oikeastaan tehdään kuvaussuunnitelmia, eihän tosi-tv:tä voi käsikirjoittaa.
Koska televisiosarjalle on kerätty rahoitusta myymällä ohjelma-aikaa yrityksille ja yrittäjille, nousevat suurimmat rahoittajat päähenkilöiksi.
Ne ovat Muotiputiikki Helmi, Vilart, MH-Huolto, Jussin Baari, Someron Optiikka, Café Rose sekä Juha Wiskari, Raimo Rönkkö ja Olla-Riitta Aarikka .
Päähenkilöiden lisäksi poiketaan sivujuonteissa pienemmillä rahallisilla satsauksilla osallistuneiden elämään.
Korhonen sanoo, että vielä on mahdollista lähteä mukaan sarjaan.
– Jos saataisiin tavoiteltu potti (50 000 euroa) kokoon, olisi helpompi hengittää, hän naurahtaa.
– Missään nimessä ei ole kyse yritysesittelyistä, vaan tarina kertoo ihmisistä, joiden yksi osa elämää yrittäminen on. Tavoitteena on saada hauska kymmenosainen sarja.
– Aion tehdä sarjasta monimutkaisella tavalla mielenkiintoisen. Lähtökohdat ovat upeat, Korhonen toteaa.