Vuonna 2010: Voitin limusiinin arvalla

0
Auton menoa ryydittää 4,6 litrainen mylly. Näillä ulottuvuuksilla meno on rauhallista ja arvokasta.

Somero-lehti 12.1.2010

Teksti ja kuvat Sauli Kaipainen

Arpavoiton kättelivät Janne Leskinen ja Timo Ilmonen.

– Parikymmentä minuuttia taisin puhelimessa vakuutella voittajaa limusiinin osumisesta kohdalle. Muistan, kuinka sanoin, että nyt kyseessä ei ole mikään radiopila, vaan totta joka sana.
Timo Ilmonen naurahtaa, että sai pitää Leather Heavenin VIP-limousinen arvonnasta joensuulaiselle Janne Leskiselle oikein kunnon myyntipuheen. Arvontavoiton kyseessä ollen sellaista joutuu harvemmin pitämään. Ilmonen soitti Leskiselle jouluaattona.
Joululahja oli mieluinen. Parempaan osoitteeseenkaan limusiini ei olisi juuri voinut joutua. Leskinen osoitti olevansa viimeisen päälle jenkkiautoharrastaja, lähettämällä sähköpostin kautta Ilmoselle edustavan kokoelman valokuvia autoistaan. Ikää Leskisellä on 31 vuotta, mutta autoja on ehtinyt olla jo toista sataa.
– Kovin moni ei tästä vielä kotipuolessa tiedä. Sittenpä näkevät, kun täräyttää paikalle autolla, tuumi tyytyväinen voittaja.
Leskisellä on tarkoitus ottaa auto liikenteeseen. Ajoneuvo on tax-free -tuote, jonka arvo on noin 20 000 euroa. Suunnilleen saman verran hänen pitää maksaa valtiolle autoveroa. Leskinen vakuuttaa, että se kannattaa. Autotallikin on riittävä pituudeltaan. Grillikatokseksi hän ei aio limusiiniaan uhrata.
Leather Heavenin arvontaan osallistuivat kaikki, jotka ovat liikkeen asiakasrekisterissä.
– Toistakymmentätuhatta nimeä kilpailun kautta tuli. Vuosi tätä kisaa on luukutettu. Uudet asiakaskontaktit olivat yksi pointti ja toinen oli julkisuusarvo. Auto tulee näkymään liikenteessä, kun sedät lähtevät heilumaan tällä Joensuussa, Ilmonen taputteli mittavaa menopeliä.