Kissoja löydetty, käytöstavat kunniaan, sukupuolittunut kielenkäyttö pois

0
Kollikissa otettiin talteen Kiiruun koululta 13.2.

Talteenotettu 13.2. Kiiruun koululta tosi vinkeä ja kova metelöitsijä, nuorisoa edustava kollikundi.
Someron Löytöeläinkeskus 0400-965 917

Kävelimme rinnakkain Rantatien jalankulkutietä pitkin. Vastaan tuli kolme naista leveänä rintamana. Heillä ei ollut aikomustakaan antaa meille tilaa. Olisin kävellyt päin reunimmaista, mutta kun nyt on se paha viirus maailmalla. Tosin sitä ei vielä Somerolla ole, mutta pelkäsin jos vaikka tyhmyys tarttuu.
Käytöstapoja kiitos

Ihmettelen, miksi osa nykynuorista on niin epähygieenisiä, että eivät käytä sukkia lenkkareissaan. Pakkanenkaan ei varmasti hivele suotuisasti nilkkoja, eli sen edestään löytää, minkä taakseen jättää.
Irma

Ennen vanhaan piti hävetä, kun oli tehnyt jotain pahaa. Nykyään rikollisista tehdään sankareita.
Vanhanaikainen

Huumoria herättävät uudet nimitykset, joissa mies on korvattu henkilöllä tai muulla sellaisella, mutta itse ainakin vanhempana ja aikuisena haluan tarjota lapsilleni maailman, jossa ammatit eivätkä työt riipu sukupuolesta, vaan osaamisesta ja kyvykkyydestä. Yritän välttää myös arkipuheessa sukupuolittunutta kieltä. Kasvatetaan lapsista yhdenvertaisia, niin yhteiskunnallamme on tulevaisuus.
Yhdenvertaisuus

Metsäkonemiehet valittavat huonoa talvea, etteivät pääse koneineen kaatamaan puita. He varmaan sitten kompensoivat tämän pesintäajan hakkuilla kesällä. Muusta viis, kunhan puuta kaatuu, kun koneet on.
Ulkoilija

Numero 12 Somero-lehti ja Meitin Somero Nyt. Niissä on paikallislehden parasta antia. Kelpaa lukea!
Salolainen

Kiitokset salolaiselle palautteesta! Jatketaan samaan malliin.
Somero-lehden toimitus

Pelastusoperaatio Bernard (Bianca lomautettu). Talteenotettu 14.2. Maken kauppa & kuppilan seinänvierusmontusta tyttökissanpentu, joka on ihana mölytoosa.
Someron Löytöeläinkeskus 0400-965 917