Haalijoki jatkaa SomeronSykkeen johdossa myös juhlavuonna

0
Eva-Stina Haalijoki alkoi vetää naperojumppaa 20 vuotta sitten. Hän toivoo, että lapset ja nuoret voisivat liikkua ryhmissä myös ilman kilpailua.

Someron Syke ry viettää tänä vuonna 90-vuotisjuhlaansa. Merkkipäivää juhlitaan myöhemmin syksyllä ja sen lisäksi keväällä ohjelmassa on perinteinen kevätjuhla.

Sykkeen puheenjohtajana yhdistyksen 90-vuotisjuhlavuotena jatkaa Eva-Stina Haalijoki . Johtokunnan erovuoroisista jäsenistä Karoliina Käkönen, Noora Ruohonen, Nina Vartemaa ja Mari Laine kaikki valittiin uudelle kolmivuotiskaudelle.

Edellisen vuoden tapaan Karoliina Käkönen, Sari Mäki-Latikka ja Kirsi Pusa toimivat aikuisten liikunnan vastaavina. Marja Koivu-niemi-Jussila, Noora Ruohonen ja Essi Mäkinen jatkavat lasten- ja nuorten liikunnan vastaavina.

Karoliina Käkönen jatkaa lisäksi kiltavastaavan toimen hoitamista. Kiltavastaavan tehtävänä on toimia linkkinä pääseuran ja tytärseura Uskollisuuden Killan välillä.

Aiempien vuosien tapaan Anna Helenius jatkaa varapuheenjohtajana, tapahtumavastaavana ja jäsenrekisterinhoitajana. Seuran rahastonhoitajana toimii Tiina Hauhia , tiedottajana Nina Vartemaa ja sihteerinä Mari Laine.