Kissa löytynyt, kadut pitäisi lakaista…

0

Vieläkö hulevesi järjestelmä tuntuu tarpeettomalta?
Toisinaan sataa

Miksi ulkomaalaisperäiset pitäisi siirtää Ahvenanmaalle? Mikä homma? Persujen politiikka on populismia parhaimmillaan ja oikeasti heillä ei tunnu olevan mitään järkeviä keinoja yhteiskuntamme epäkohtien kehittämiseen. Öyhöttämisen he sen sijaan osaavat paremmin kuin muu eduskunta yhteensä.
VHS

On Somerolla hieno ja toimiva kirjasto. Miksi avataan aamulla vasta kello 11? Myös iltaisin ja viikonloppuisin voisi olla pidempään auki.
Ihmettelevä

Samaa asiaa kyseltiin jo aiemmin tänä vuonna ja näin kirjastonjohtaja Laura Tyysteri siihen silloin vastasi: Someron kirjastoon aiotaan hankkia syksyllä lainausautomaatit, joiden ansiosta kirjastoon pääsee lainaamaan aamulla jo ennen varsinaisen asiakaspalveluajan alkamista. Kirjastoon on suunniteltu myös kulunvalvontatekniikkaa, jonka avulla omatoimista aukioloaikaa voitaisiin laajentaa iltoihin ja viikonloppuihin. Omatoimitekniikan hankintaa on tarkoitus esittää sivistyslautakunnalle uudelleen vuoden 2021 talousarvion laadinnan yhteydessä.
Toimitus

Kannattaisiko jo lakaista kadut?
Kevätlenkkeilijä

Otettu talteen musta kissa, joka on kuljeskellut Turuntien rivitalolla.
040 760 3615

Tekstarien puhelinnumeroon ei voi lähettää kuvia. Kuvalliset tekstarit tulee lähettää osoitteeseen toimitus@somerolehti.fi.
Toimitus