Kiitoksia palomiehille, huutia päättäjille…

0

Kiitos jälleen Varsinais-Suomen pelastuslaitokselle hulevesien poistosta. Tällä kertaa ei kuitenkaan tarvinnut paljoa kellarista pumpata. Ensikerralla osataan jo paljon paremmin, kun ollaan useamman kerran harjoiteltu.
Matti Soini

Herran jestas sentään, nyt Someron päättäjät järkeä! Kiiruun koulukeskus mokattiin, urheilukentän laaja remontti tulee olemaan moka, vanhukset mokattiin Mehiläisen tulostavoitteisiin ja nyt liikuntaa (urheiluseuroissa) harrastamattomat ovat mokaamassa lopettamalla toimivan, tehokkaan ja edullisen Liikunta ry:n. Samaan aikaan kaupungin vasen käsi markkinoi paikkakunnan vetovoimatekijöitä – ja ne olivat?
Ei ymmärrä

Mehiläinen näyttää onneksi jo nyt karvansa. Tämä neuvottelu on esimakua siihen kun Somero on pakkotilanteessa oman toiminnan kuihduttua. Kun hoitomonopoli siirtyy Mehiläiselle, maksuvaateista tulee huikeita.
Tulevaisuutta

Olen samaa mieltä, kyllä Somerolta saa kaikkea. Vietin shoppailupäivän Helsingissä ja kierrettiin miltei kaikki kaupat. Ostin villatakin, en muuta. Ei tarvitse jäädä mitään haikailemaan. Syömässä ja kahvilla tietysti käytiin ja Oodikin tuli nähtyä. Kaiken kaikkiaan mukava päivä, mutta näin on.
Somerolainen

Onko yhdenvertaisuus kohdallaan vanhuspuolella, kun Katajakodin asukkailla on lääkäripalvelu (lääkäri käy), mutta tehostetun asumisen puolella pitää vanhuksen hakea palvelu terveyskeskuksesta? Jotenkin tämä käytäntö vaikuttaa älyttömältä, kun sitä aalaisjärjellä ajattelee. Voisiko joku kaupungin viisaista valaista asiaa vastaamalla kirjoittamaani?
Keijo Kuisma

Lamminniemen Hyvinvointikeskus Oy tarjoaa tehostetun palveluasumisen, palveluasumisen ja vuokra-asumisen asuntoja. Asiakkaat ja asukkaat tulevat useasta eri kunnasta, ja heille lääkäripalvelut järjestää kotikunta. Lisäksi keskuksessa on laitoshoidon paikkoja, joiden lääkäripalveluista vastaa Lamminniemen Hyvinvointikeskus Oy. Äkillisissä päivystyshoitoa vaativissa tilanteissa käytettävissä ovat terveyskeskuksen ja erikoissairaanhoidon päivystyspalvelut kaikille asiakkaille ja asukkaille.
Lamminniemen Hyvinvointikeskuksen toimitusjohtajan sijainen Soile Nenonen