Mitä suunnitelmia hiihtolomaksi?

0

– Lähdemme kolmeksi päiväksi perheen kanssa Tahkolle laskettelemaan. Toivottavasti sieltä löytyy sitä lunta, kun on sentään sen verran pohjoisessa. Me kaikki laskettelemme suksilla. Mies on joskus koittanut lautaa ja nyt nuorempi pojista haluaa sitä myös yhtenä päivänä kokeilla. Kävimme Tahkolla useita vuosia sitten. Viimeksi olimme Ylläksellä, Jenni Stenman vastaa.

Leena Laurén

– Enää ei lomaa ajattele, kun on eläkkeellä. Työssä käyvillä on eri. Aikoinaan piti aina pitää mielessä syyslomaviikko 42 ja viikko kahdeksan talvella, ettei niihin sopinut mitään työasioita. Matkustaminenkin on jo jäänyt, Leena Laurén pohtii.

 

 

Mika Pukkila

– Ei ole hiihtolomaa. Menee työn merkeissä koko aika. Aikaisemmista ajoista muistan, kuinka Somerolle saapui porukkaa hiihtolomalle ja väkeä oli kaupassakin enemmän. Nyt asiakkaita on saman verran kuin muulloinkin. Jos olisi lunta, saattaisi väkeä tulla mökeille hiihtämään, kauppias Mika Pukkila toteaa.

 

 

Riku Ahtonen

– En tiedä vielä. Viime talvena olin serkun luona 600 kilometrin päässä Sotkamossa. Menin vanhempien mukana autolla, ja siellä oli lunta. Luultavasti menen ensi kesänä sinne uudestaan, Riku Ahtonen suunnittelee.