Ilmoita tapahtumasi Nostalgiaviikolle

0
Menneinä vuosina Muotiputiikki Helmi on järjestänyt Nostalgiaviikoille muoti- ja tanssinäytöksiä.

Jo perinteeksi muodostuneen Nostalgiaviikon pyörteisiin päästään myös tänä vuonna, tällä kertaa helatorstaiviikolla 21.–24. toukokuuta.

Tapahtumakokonaisuudessa vajaan viikon aikana on totuttu näkemään nostalgisia, 1950- ja 1960-lukuun liittyviä tapahtumia, joiden järjestämisestä ovat vastanneet somerolaiset yritykset, järjestöt ja yhteisöt.

Ohjelmaa on ollut vintage-myyjäisistä harrasteajoneuvojen kokoontumisajoihin, rautalankajameista lavatansseihin ja muistoja herättävistä makuelämyksistä monipuolisiin näyttelyihin.

– Nostalgiaviikko on päätetty järjestää myös tänä vuonna. Lukkoon on jo lyöty muutamia tapahtumia. Ohjelma julkaistaan kokonaisuudessaan huhtikuun puolivälissä, kertoo kaupungin elinkeinoasiantuntija Tanja Uusitalo.

Hän kehottaa tapahtumanjärjestäjiä ilmoittamaan tapahtumansa mukaan Nostalgiaviikkoon ja sen yhteismarkkinointiin.

Mukaan voi lähteä kuka tahansa, kunhan tapahtuma edes löyhästi liittyy 50- ja 60-lukuun.

– Jokainen vastaa itse oman tapahtumansa järjestelyistä. Yhteismarkkinoinnin hoitaa Someron kaupunki sillä ajatuksella, että mitä useampi toimija on mukana, sitä suurempi panostus tapahtumakokonaisuuteen laitetaan, toteaa Uusitalo.

Hän muistuttaa, että tapahtumien ilmoittaminen yhteismarkkinointiin tapahtuu jokaisen itsensä toimesta vain ja ainoastaan yhden kanavan, Someron kaupungin nettisivujen tapahtumakalenterin kautta.

– Näin vältytään mahdollisimman hyvin erilaisilta tietokatkoksilta ja inhimillisiltä virheiltä.

Tanja Uusitalo opastaa lisäämään tapahtuman kaikkine tietoineen Someron kaupungin nettisivujen tapahtumakalenteriin. Www.somero.fi -etusivun alaosassa kalenterin alla on linkki: Ilmoita tapahtuma.

– Tiedot yhteismarkkinointiin poimitaan suoraan nettisivujen tapahtumakalenterista, joten kannattaa olla tarkkana kellonaikojen ynnä muiden kanssa.

Tapahtumatiedot tulee ilmoittaa viimeistään 31. maaliskuuta.

– Tämän jälkeen ei voida taata, että tiedot ehtivät mukaan kaikkiin materiaaleihin, sanoo elinkeinoasiantuntija.

Nostalgiaviikko 2020

21.–24.5. Somerolla
Tapahtumien ilmoittautuminen yhteiseen ohjelmaan tehdään Someron kaupungin nettisivujen tapahtumakalenterin, jonka osoite on www.somero.fi (etusivun alaosassa kalenterin alla on linkki: Ilmoita tapahtuma)

Ilmoittautuessasi laita mukaan tapahtuman nimi ja kuvaa muutamalla sanalla, millainen tapahtuma on, tapahtuman päivämäärä, kellonaika ja tapahtumapaikka sekä järjestäjä

Ilmoita tapahtuma viimeistään 31.3.2020

Nostalgiaviikon ohjelma julkaistaan 15.4. mennessä.