Pepe Roller valmiina – entä muut?

0
Somerolla ollaan valmiita kasaamaan liigajoukkue, jos vaan rullakiekon

Teksti Juha Laakso, kuva Kari Eerikäinen

Jo neljäntoista pelikauden ajan rullakiekon Suomen mestaruusliigaa innokkaasti seuranneet somerolaiset penkkiurheilijat ovat kevään edetessä ehtineet esittämään huolestuneen kysymyksen: Vieläkö Somerolla nähdään tämän lajin liigakamppailuja?

Viime vuonna rullakiekkoliiga vietiin lävitse vain viiden suomalaisen ja yhden ruotsalaisjoukkueen voimin. Kauden jälkeen ilmoille jäi epävarmuus pääsarjatoiminnan jatkumisesta.

Someron Pepe Rollerin manageri ja valmentaja Juha-Matti Vuorela osaa valottaa tämänhetkistä tilannetta – tosin vain hieman.

– Seurojen piti lähettää vastauksensa Jääkiekkoliiton tätä asiaa koskevaan kyselyyn helmikuun 7. päivään mennessä. Heti tuon päivämäärän jälkeen liitossa rullakiekkoasioita hoitava Teemu Vanhala lähti kuitenkin ulkomaanmatkalle, eikä vastauksista ole saatu vielä mitään tarkempaa tietoa.

– Ihan huhujen varassa toistaiseksi siis mennään. Ainakin Tampereella ja pääkaupunkiseudulla on tiettävästi ollut kiinnostusta liigajoukkueen kokoamiseen.

– Niin, ja Somerolla! Pepe Roller on kyllä valmis lähtemään mukaan, jos sarja tälläkin kaudella jossakin muodossa järjestetään, Vuorela kertoo.

Vuorela arvelee, että rullakiekkoliigan lähitulevaisuuden näkymiin saadaan jonkinlaista selvyyttä lähiviikkojen aikana, kunhan sarjavastaava Vanhala ehtii takaisin työpöytänsä ääreen.