Roskaamisen uhalla

0

Onko mielestänne hauskaa kulkea kaduilla, jotka tulvivat roskaa? Haluatteko tauteja ja muita epäpuhtauksia? Tykkäättekö katsella roskattuja katuja?
En minäkään, joten eiköhän tehdä muutos.
On ällöttävän näköistä katsella katuja, jotka ovat täynnä jätettä, vaikka roskakori olisi muutaman askeleen päässä. Mikä on niin vaikeaa laittaa jätteet sinne, mihin ne kuuluvat, vai haluavatko ihmiset tahallaan tuhota maailman mahdollisimman nopeasti? Roskaaminen on myös yksi suurimpia syitä ilmastonmuutoksen nopeutumiseen.
Minun mielestäni jokaisen pitäisi ottaa itseään niskasta kiinni ja aloittaa perusasioista, eli ne roskat roskiin! Ensi kerralla, kun pitelet roskaa kädessäsi, mieti tarkkaan, mihin sen laitat, koska omilla pienillä valinnoilla voit tehdä maailmasta hieman paremman ja puhtaamman paikan.

Vili Pulakka