Silja Kosonen kuulaa 11,85

0
Silja Kosonen

Teksti Aulis Tiensuu

Silja Kosonen työnsi Turussa Varsinais-Suomen piirin avoimissa pm-hallikisoissa naisten kuulassa viidenneksi ja kolmanneksi parhaaksi varsinaissuomalaiseksi ennätystuloksellaan 11,85. Tulos on myös uusi Someron Esan ennätystulos 18-vuotiaiden ikäluokassa. Kahtena viime kesänä moukarin lisäksi myös kiekossa SM-kultaa voittanut Kosonen sen sijaan jättänee tällä kertaa kiekon SM-hallikisan väliin ja keskittyy maaliskuisiin moukarin talvimestaruuskilpailuihin.

Samoissa kisoissa Lotta Sariola hyppäsi N17-sarjan seipäässä viidenneksi tuloksella 272. Saara Virkki oli T15-sarjan 200 metrillä 18. tasan 30 sekunnin ajalla.

Samalla matkalla Taija Takasen Helsingissä juoksema aika 33,55 toi naisten kilpailussa 20. sijan.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here