Someron Säästöpankki avaa konttorin Loviisaan

0
Kuvassa pankinjohtaja Joni Rintamaa ja toimitusjohtaja Petri Siviranta.

Someron Säästöpankki avaa konttorin Loviisaan yhteistyössä Myrskylän Säästöpankin kanssa.
– Olemme Someron ja Myrskylän Säästöpankeissa aina kuunnelleet asiakkaiden toiveita herkällä korvalla. Nyt olemme saaneet niin monta kyselyä ja toivetta säästöpankin paluusta takaisin Loviisaan, että päätimme yhdistää voimamme ajatuksen toteuttamiseksi, sanovat toimitusjohtajat Jari Oivo Myrskylästä ja Petri Siviranta Somerolta.
– Moni saattaa ihmetellä, miksi perustaa pankkikonttori tänä päivänä muiden vähentäessä henkilökohtaista palvelua, konttoreita sulkien. Me uskomme edelleen henkilökohtaiseen asiakaspalveluun. Halusimme yhdistää Myrskylän Säästöpankin paikallisen näkemyksen ja nivoa siihen Someron Säästöpankin kokemuksen uusien konttorien avaamisesta, sanoo Oivo.
Konttorin virallinen perustaja on Someron Säästöpankki.
– Tekemällä yhteistyötä voimme tarjota asiakkaille paikallista palvelua pitkäjänteisesti, Siviranta toteaa.
Someron Säästöpankki toimii tällä hetkellä Salon, Perniön, Forssan, Urjalan ja Someron toimialueella. Vielä tämän vuoden alkupuolella pankki avaa konttorit myös Kemiönsaareen ja Akaaseen.