Uudet vessat viereen

0

Urheilukentän katsomoa ei tarvitse purkaa. Uudet vessat voi rakentaa viereen.
Urheilukenttä

On kiva kun moottoripäristelijöille on varattu Härkätien K-kaupan parkkialue öin ja päivin temppuradaksi ilman velvoitteita ja muiden huomioonottamista.
Musiikkia korville

Lämmin kiitos sinulle Arja Lukka suorittamastasi tarkastuksesta. Sinä totesit, että minulla on vasemman rintalastan murtuma, joka on ohimenevä, sekä välilevyn siirtymä puolitoista senttiä vasemmalle. Toinen naislääkäri määräsi minut puolestaan verikokeisiin. Kiitos heidän lisäkseen myös labranhoitajalle, vastaanotolle ja muille hoitajille avuliaasta avusta ja pistoksista.
Ari Uotila

Älkää hyvät autoilijat oikaisko teiden risteyksissä, kun käännytte vasemmalle. Tapa on hyvin yleinen Somerolla, muualla ajetaan sivistyneesti, omalla kaistalla pysyen. Viime viikolla miltei jäin yhden harmaan ”farkun” alle, kun olin iltalenkillä. Se meni väärää kaistaa risteyksessä ihan vierestäni ”nuolemalla”. Liikun autolla, jalan ja pyörällä. Aina nuo oikaisut ovat vaarallisia.
Täällä saa pelätä liikenteessä

Kiitän sinua Sauli tosi sydämestä viime perjantain kolumnistasi Somero-lehdessä. Niin olet oikeassa. Hyvää jatkoa todelliselle journalismille.
Toivottaa Kaari U.