Kiitoksia ja kritiikkiä, ohjeita ja onnitteluita

0
Kuva Kira Kauppi

Asiallinen kirjoitus Johannes Koromalta metsistä. Avarammat näkökulmat olisivat tarpeen nykyisille huutelijoille.
Kiitos

Kiitos Petterille Someron labrassa!
A-C R

Kyllä Suomen täytyisi liittyä Natoon. Kun ei sitä tiedä, mitä seuraavaksi tapahtuu.
Kunkku

Hieno urheilujuhla, mutta parhaan urheilijan äänestäjien asiantuntemus ei vakuuttanut. Yhdellä Suomen mestaruudella ohitettiin moninkertaisia Suomen mestareita, kansainvälistä menestystä saaneita, Euroopan ja koko maailman paras! Olisiko jatkossa paikallaan antaa valinta asiantuntijaraadin tehtäväksi, joka pystyisi paremmin punnitsemaan ja perustelemaan valinnat.
Paras ei ollut paras

Eetu katsoo, että Someron urheiluleikkeihin riittää etusuoralle kuusi rataa. Järkevä kanta. Leikkien kuluja tulee hillitä. Amerikkalaisessa jalkapallossa juostaan nurmella kovaa. Kiva juoksuleikki olisi yhteislähtö jalkapallokentän päädystä toiseen. Juoksu tapahtuisi kuin antiikin olympialaisissa.
AP

Miksei niitä hävittäjiä voi hankkia eri paikoista? Esimerkiksi 10 kappaletta joka tehtaalta. Kaikki olisivat tyytyväisiä. Suuria kauppoja nekin, vai mitä Kaikkonen. Saataisiin tarvittaessa apua.
Kunkku

Kannattaa ottaa Heikki Lehtisen ynnä muiden perustelut huomioon eikä tehdä suuruudenhulluja suunnitelmia urheilukentän suhteen.
Veronmaksaja

Kyllä Räsäsen toimia vaan on syytäkin tutkia. Ei se ole poliisien resurssien haaskausta.
Realisti

”Hyvät” somerolaiset autoilijat. Älkää oikaisko joka ikistä risteystä vasemmalle kääntyessä. Väärää puolta ajavat ja risteyksissä ”oikaisevat” autoilijat aiheuttavat jatkuvasti vaaratilanteita. Ei voi olla niin kiire, että viime tingassa pitää kääntyä ennen vastaantulijaa. Kevyt liikennekin on jatkuvassa vaarassa, kun autoilijat eivät hätäillessään heitä huomaa. Lumisateen jälkeen näkee renkaanjäljistä, että oikaisijoita on suurin osa. Ei muualla näin holtittomasti ajeta. Viime hetkessä väännetään rattia omalle kaistalle ja väistetään. Ja vastaantulija on kauhuissaan.
Kirjekurssiltako se ajokortti tuli

Hienoa, että Vuoden urheilijaksi äänestettiin nuori urheilijalupaus. Ja lajista, joka ei niin paljon ole esillä kuin esimerkiksi yleisurheilu. Valinta varmasti kannustaa häntä urallaan.
Hyvä Artturi!

Hienoa Iris M, kun pidät Someroa esillä Sohviksissa muun muassa lukemalla ohjelmassa Somero-lehteä ja Somero-muki on myös usein pöydällä.
Fani

Rakennusten purkamisesta pakkomielteen saaneille olisi korvaava kohde Turuntien/Kimalantien risteyksessä oleva rapistunut entinen kauppa! Kyseessä oleva tönö on aivan tiessä kiinni ja estää näkyvyyden aiheuttaen vaaratilanteita, kun Kimalasta päin tullessa ajettava Turuntielle ”kurkkaamaan” tuleeko ketään. Jos, ja kun, tulee, niin ajoneuvon nokka jo tiellä!
Ei jatkoon