Urheilutiestä, koronasta ja vähän muustakin

0

Höpö höpö! Urheilutiellä muka ei yöllistä häiritsevää kaahailua! Päättäjät eivät asu sen kadun varrella. Tuota ne ovat jo aikaisemmin kuin 2015 höpöttäneet. Kesä kun on taas tulossa kaahaaminen tuplaantuu. Tahallaan kaahaillaan, painellaan torvea ja niin edelleen. Eivät halua vain nähdä asiaa asukkaiden kannalta. Vaikuttaa negatiivisesti myös tontin hintaan, kuka haluaa kaahaajat nurkkiinsa. Ihmisen kuuluisi nukkua yöllä. Yölliset kaaharit monesti herättävät toiminnallaan. Ennenhän tässä ei ole ollut kun Heikintie, silloin ei ollut kaahareitakaan, vaikka ihmisiä oli enemmän. Tosin täällä oli oma poliisikin ja homma toimi.
Naapurin Arja

Korona leviää juuri niin kauan kun ihmiset liikkuvat vapaa-ajallaan paikasta toiseen. Ja on aina pakko mennä joka päivää kauppaa ja Lappiinkin päästävä lomalle ja pyydetään palveluita paikallisia silti muita käyttämään. Ja on niitä jotka menee kioeenä kauppaankin, jotka ei sitten ilmeisesti välitä kenestään, piti pysyä kotona jos sairastaa sama koskee joka alan työntekijöitä. Koitetaan pysyä terveenä ja kotona mahdollisuuksien mukaan.
Se on niin

Urheilutien liikennemäärät eivät ole ongelma, vaan se, että muutamat, jopa yksittäinen auto bassolaitteineen estää nukkumisen. Olen työssäkäyvä nuori aikuinen ja useasti valvonut häirinnän takia aamuyölle. Hidasteilla ja liikennemerkillä ei ole vaikutusta K-market Härkätien suunnasta kassatielle kaahatessa.
Anni Pyykkö

Kyllä se nyt vaan on niin, että on helpompaa syyttää vanhempia ihan kaikesta kuin katsoa peiliin ja miettiä, mitä sai tänään kiireellä luokalleen opetettua. Ei lapsien kuulu kuluttaa koko päivää kouluun ja sitten vielä loppuaika oheismateriaaliin/opetuspeleihin. On aika pitkä päivä.
Vastuullisuus ennen kaikkea ja maalaisjärki

Olipas mukava kolumni omituisesta höpöttöjästä. Tunnistin itseni noista piirteistä. Lisää tällaisia hyväntuulen juttuja! Näinä aikoina kaipaa juuri niitä. Kiitos Merja!
Ellu

Urheilutien liikennemäärät eivät ole ongelma, vaan se, että muutamat, jopa yksittäinen auto bassolaitteineen estää nukkumisen. Olen työssäkäyvä nuori aikuinen ja useasti valvonut häirinnän takia aamuyölle. Hidasteilla ja liikennemerkeillä ei ole vaikutusta K-market Härkätien suunnasta Kassatielle kaahatessa.
Tien varrella asuva

Nimimerkki Suojain kirjoitti, että ainoastaan sairaat saavat käyttää hengityssuojaimia, eivät terveet. Olipa törkeää. Sairaiden paikka on kotona tai sairaalassa, jossa he eivät tarvitse suojaimia. Terveiden niitä kuluu käyttää asioidessaan kaupoissa ynnä muissa. Niillä suojataan henkilökuntaa ja muita asiakkaita. Ei oireeton tarkoita sitä, etteikö voisi olla jo taudin kantaja ja levittäjä.
Huomioidaan kanssaihmiset

Tervetuloa kuningaskuntaan! Suomi on jo pidemmän aikaa ollut kuningaskunta, mutta sitä ei ole noteerattu. Kaikki ilkkuvat vaan niin kuin tähänkin asti, kunhan tiedetään, kuka tätä maata hallitsee. Syrjäytyneetkin saavat itsetuntoa lisää eikä tarvitse mennä nurkkaan. Kyllä tämä on Jumalan johdatusta, eikä omaa harkintaa, jos sitä joku naureskelee. Hopeaharsoa löytyy.
Kake, Suomen kuningas