Aiheina kauppojen ruokatilanne, karanteeni, korona…

0

Ainakaan Somerolta ei ole ruoka loppu. Kävin keskiviikkona Härkätien K-Supermarketissa, enkä keksinyt mitä sieltä olisi puuttunut. Jauhelihaa oli kasapäin, myös vessapaperia löytyi. Leipävalikoima oli laaja ja vihannestiski täpö täynnä. Tuoreita, kotimaisia marjoja ja vaikka mitä. Muualla voi olla toisin, mutta meillä somerolaisilla näyttää palvelu pelaavan.
Asiakas

70+ väki karanteeniin Noudattakaa sitä kanssa. Koskee myös ammattiautoilijoita. Kyllä nuoremmat työt ja ajot tekevät, nauttikaa te ikäihmiset eläke-/karateenipäivistä.
Tilinpaikka

Muistakaa, että terveet eivät saa käyttää hengityssuojaimia, ainoastaan sairastuneet, jotta taudit eivät leviäsi.
Suojain

Koronavirus sulkee nyt lähes kaikki harrastusmahdollisuudet. Nyt ihmisillä on enemmän aikaa läheisyyteen, joten toivottavasti sen seurauksena alhainen syntyvyys vaihtuu ensi vuodenvaihteen kahta puolen huimaan nousuun!
Jotain positiivistakin

Viime numeron tekstareissa moitittiin sitä, että talvisodan 80-vuotismuistopäivänä 13. maalikuuta ei Somerolla liputettu kuin kahdessa paikkaa. Erityisesti kaupunki sai moitteita asiasta. Tilahallinnon päällikkö Jari Kauppi ihmettelee viestiä, sillä kaupungintalolla oli lippu, samoin terveyskeskuksessa ja Katajakodissa. Liputuksen hoiti huoltoyhtiö.
Toimitus

On väärin, että myös ne joille on hallituksen puolesta luvattu mahdollisuus lähiopetukseen, jättävät sen käyttämättä. Liika varovaisuuskin kostautuu. Jätetään sitten kaikki luokkaretket sun muutkin järjestämättä. Sen päivän voi käyttää tehokkaaseen opiskeluun. Samoin toivon, että lukukausi jatkuu kesäkuun ajan. Olisin aikoinaan opettajan ammatin valinnut, jos olisin halunnut. Nyt pakon edessä joutuu kotiopettajaksikin vielä.
Hyperventilaatiolla eteenpäin