Kun on mukana, täytyy ottaa myös vastuuta

0
Matti Ryyppö on mukana myös Salon Kuuloyhdistyksen toiminnassa. Viime vuonna Someron torilla sai tietoa kuulon huoltamisesta ja sinne saapui kuuloseulonta-auto, jossa sai testauttaa kuulonsa.

Somerolainen Matti Ryyppö palkittiin Sotainvalidien Veljesliiton Kultaisella ansiomerkillä. Hän on ollut yli 20 vuotta Karkkilan ja Pusulan seudun sotainvalidien (nyt Karkkilan seudun osasto) tilintarkastajana ja sittemmin toiminnantarkastajana. Kunniakirjassa hänen työtään kiitetään suuriarvoiseksi avuksi sotainvalidien tukemisessa.
Matti Ryyppö kertoo, että Karkkilan, Pusulan alueella ei ole sodan käyneitä miehiä elossa enää kuin viisi. Heistä pidetään huoli loppuun asti. Sotainvalidien yhdistys on loppumassa.
Matti Ryyppö on ollut mukana lukuisissa yhdistyksissä erilaisissa tehtävissä, kuten puheenjohtajana, sihteerinä, rahastonhoitajana, tilintarkastajana ja toiminnantarkastajana.
– Harrastuksesta ja kiinnostuksesta se on aina lähtenyt. Kun on mukana, täytyy ottaa myös vastuuta yhteisistä asioista, toteaa Matti Ryyppö.
Hän muistuttaa, ettei ole enää aktiivisesti kuin Salon Kuuloyhdistyksen hallituksessa varapuheenjohtajana ja vetää Someron Kuulokerhoa.