Milla Arosen surmaaja kertoi, miten aiheutti kuoleman

0
Milla Aronen ja surmaaja liikkui Volvo70-autolla.

Milla Arosen, 21, murhasta epäilty entinen miesystävä on kertonut kuulusteluissa, miten aiheutti Arosen kuoleman.
Asiasta uutisoi ensimmäisenä MTV3.
Somerolainen Aronen katosi kesäkuussa ollessaan lomilla Säkylän prikaatista, jossa hän oli suorittamassa varusmiespalvelusta. Hänen oli määrä palata viikonloppulomalta omaan yksikköönsä 9. kesäkuuta, mutta sinne hän ei koskaan palannut.
Katoamistapaus muuttui pian murhatutkinnaksi. Murhasta epäillään Arosen entistä, vuonna 1995 syntynyttä miesystävää. Miesystävä vaikeni kuulusteluissa kauan, mutta myönsi joulukuussa aiheuttaneensa Arosen kuoleman.
Nyt epäilty on kertonut tarkemmin tekotavasta.
Keskusrikospoliisista kerrotaan että epäilty on kuulusteluissa sanonut löytäneensä riidan päätteeksi nyrkillä Arosta ja näin aiheuttanut hänen kuolemansa.
Tekopaikka on epäillyn kertomaan mukaan Somerniemeltä Kiikalaan päin kulkeva syrjäinen maantie.
Aronen ja epäilty olivat liikkeellä miehen omistamalla Volvo V70 -farmariautolla. Epäillyn mukaan Aronen nousi autoon vapaaehtoisesti.
Poliisi ei ole onnistunut löytämään Arosen ruumista epäillyn kertomasta paikasta. Tutkintaa kohdennetaan seuraavaksi ainakin vesistöihin.
Epäilty otti surman jälkeen Arosen nimissä pikavippejä ja saikin niitä muutamien tuhansien edestä. Lisäksi hän nosti rahaa Arosen tililtä. Hänellä oli myös pääsy myös Arosen verkkopankkiin.
Poliisin mukaan murhanimike perustuu siihen, että epäilty sai taloudellista etua.
Poliisi aikoo kuulla vielä kahta todistajaa, mutta tarkoitus on, että jutun esitutkinta valmistuu ensi kuussa.