Miten covid-19:n tulo Somerolle vaikutti?

0
Maritta Pomppu

– Suhtautuminen ja keskustelu on ollut kahtiajakautunutta. On nimittelyä, huudellaan ja kirjoitellaan lehdissä ja somessa yli 70-vuotiaiden perään. Itse olen alle. Meidän pitäisi elää yhtenäisemmin, puhaltaa yhteen hiileen eikä ajatella negatiivisesti. Ei ole varaa nimitellä ketään, nyt on haettava yhteisöllisyyttä. Emme tiedä, kuka on kantaja, tai kuka taudin on tuonut, Maritta Pomppu tähdentää.

Markku Ojala

– Ei minusta oikein mitään. Ei se huoleta. Jos se on tullakseen, ei sille mitään voi. En minä sitä pelkää, Markku Ojala väittää.

Hannu Kanasuo

– Olen ollut hyvin varovainen. Tiesin, että näin voi käydä, että se Somerolle tulee. Nyt pitää olla mahdollisimman vähän ihmiskontakteja ja olla varovainen, Hannu Kanasuo tähdentää.

Minna Kari-Åberg

– Tietysti se pelottaa, ja hämmentää. Koko sairaus, ja miten se vaikuttaa talouteen. Nyt on teini kotona ja hän opiskelee tosi vastuuntuntoisesti. Kiva, kun on joku kotona. Ja onneksi töitä on ollut edes osa-aikaisesti, Minna Kari-Åberg pohtii.