Poliisiasemalla oma aika riskiryhmiin kuuluville

0

Riskiryhmiin kuuluville asiakkaille on varattu oma asiointiaika Salon poliisiasemalla alkaen maanantaina 30.3. lukien seuraavasti:
Palvelua tarjotaan arkisin (ei keskiviikkoisin) kello 08.15–08:45. Asiointi edellyttää ajanvarausta joko poliisin www-sivuilta tai neuvontapalveluista. Poliisin neuvontapalvelu opastaa lupapalveluiden ajanvarauksissa numerossa 0295 419 800 (arkisin kello 8–16.15). Muiden kuin riskiryhmiin kuuluvien osalta aukioloajat säilyvät ennallaan.
”Ensisijaisesti pyydämme riskiryhmiin kuuluvia asiakkaita asioimaan poliisiasemalla tartuntariskin ehkäisemiseksi vasta epidemian laannuttua. Mikäli käynti poliisiasemalla on välttämätön, käytäthän ajanvarausta. Ethän tule paikalle, jos sinulla on flunssan oireita tai olet saapunut ulkomailta hiljattain”, tiedottaa poliisi.