Rankkulaan tulee uusi frisbeegolfrata

0
Halikkolainen Matias Haapala on löytänyt frisbeegolfin tänä kesänä. Uusi laji on jääkiekkoa ja jalkapalloa jo pelaavalle Haapalalle ainakin toistaiseksi vain harrastus.

Aktiivisten somerolaisten frisbeegolf-harrastajien huuto on nyt kuultu. Kiekonheittäjien jo pitkään peräänkuuluttama uusi rata valmistuu Rankkulaan.

– Uusi rata on tavoitteena saada Rankkulan pururadan alueelle jo ensi kesänä. Suunnitelmasta tiedotetaan erikseen alueen asukkaita. Lopullinen aikataulu riippuu siitä, tuleeko radasta valituksia, tekninen johtaja Marko Mäkinen toteaa.

Someron aktiivinen frisbeegolf-harrastajien ryhmä on kyllästynyt ajelemaan muiden naapurikuntien radoille. Kesäaikaan harva se ilta Somerolta starttaa 4–5 autokuormaa lajin harrastajia. Muualle on pakko mennä, kun lajiin on kerran hurahtanut.

Aikaisempi, Akustinpuistoon 2015 saatu frisbeegolfrata on 6-väyläinen, mikä ei tosiharrastajalle riitä.