Sanna Vesasta uusi ympäristönsuojelusihteeri

0
Sanna Vesa

Someron ympäristölautakunta on valinnut Sanna Vesan uudeksi ympäristönsuojelusihteeriksi. Varalle lautakunta valitsi Salosta Milla Suutarin, FM.

Sanna Vesa, 31, on Suutarin tavoin Salosta. Koulutukseltaan hän on maa- ja metsätieteiden maisteri. Maisteriopinnoissaan hän perehtyi agroekologiaan.

Someron ympäristöpuolenkin asiat ovat Vesalle tuttuja jo entuudestaan Paimionjoki-yhdistyksen toiminnanjohtajana, hallituksen sihteerinä ja taloudenhoitajana. Vesa aloitti työnsä yhdistyksessä marraskuun alussa 2018.

Nykyinen ympäristönsuojelusihteeri Timo Klemelä jää eläkkeelle elokuun alussa ja pitää pois kertyneitä vuosilomiaan kesäkuun alusta alkaen.

Tarkoitus on ollut, että uusi ympäristönsuojelusihteeri voisi aloittaa perehdytettävänä Timo Klemelän alaisuudessa jo toukokuussa, jonka jälkeen uusi viranhaltija tekisi elokuuhun asti työtään sijaisena.

– Aloituksesta Somerolle ei ole vielä sovittu mitään, mutta minulle toukokuussa aloittaminen sopisi, syntyperältään vantaalainen, Salossa maaseudulla kahdeksan vuotta asunut Sanna Vesa kommentoi.

Määräaikaan 2.3. mennessä tehtävään saapui 36 hakemusta, joista kuusi kutsuttiin haastatteluun. Valintatyöryhmän yksimielinen päätös kokonaisarviointiin perustuen oli, että Sanna Vesa valitaan tehtävään.