Talouspäällikköehdokkaiden haastattelut ensi viikolla

0

Kaupungin talouspäällikön virkaa haki 14 henkilöä. Etähaastatteluun kutsuttiin ensi maanantaille ja tiistaille Marita Forsberg, Niina Kuronen, Pia Oksanen ja Cristina Ruponen.

Virkaa hakivat Pöytyän kunnan taloussuunnittelija yo-merkonomi Minna Auranen Pöytyältä, yrittäjä kauppatieteiden maisteri Arina Ershova Pukkilasta, Lopen kunnan talouspäällikkö hallintotieteiden maisteri Marita Forsberg Vihdistä, financial controller yo-merkonomi Maarit Hellgren Karkkilasta, Jyväskylän kaupungin talouspalvelupäällikkö kauppatieteiden maisteri Niina Kuronen Jyväskylästä, Sininauhasäätiön talouspäällikkö tradenomi Jarno Laaksonen Vantaalta, Loviisan kaupungin asiantuntija kasvatustieteen maisteri Pia Oksanen Turusta, tradenomi Cilla Purosto Forssasta, kauppatieteiden maisteri Cristina Ruponen Kaarinasta, tilitoimistoyrittäjä talouspäällikkö Margit Sahrman Vihdistä, business controller trade-nomi Tommi Selenius Salosta, ekonomi Simo Tikakoski Helsingistä, laskentatoimen tradenomi Mikko Vehviläinen Loimaalta ja valtiotieteiden kandidaatti Jutta Wirén Turusta.

Nykyinen kaupunginkamreeri Aino Arola jää eläkkeelle loppukesästä.

Viran nimike muutetaan talouspäälliköksi viranhaltijan vaihdon yhteydessä.