Tapahtumat ja harjoitukset hetkeksi jäihin

0
Angelika Klasin Someron konsertti siirtynee syksylle.

Se, ettei haluta koronan äityvän, hiljentää Someronkin raittia. Moni urheiluseura on perunut harjoituksensa niin perheen aikuisten kuin pienempienkin osalta.

Tapahtumia on peruttu. Esimerkiksi Nuoruusmuistelijoiden piti laulattaa väkeä ja juhlistaa talvisodan päättymisen 80-vuotispäivää. Perjantain tilaisuutta ei ollut.

Kaikki tapahtumat Lamminniemen Hyvinvointikeskuksessa on päätetty peruuttaa toistaiseksi. Talossa, kuten viereisessä Katajakodissa asuu vanhempaa väkeä, joiden ei haluta sairastuvan.

Someron Kulttuuri on peruuttanut Anjeliga Klasin konsertin. Kulttuurituottaja Liisa Mattila arvelee, että sille saadaan uusi ajankohta syksyyn. Myös huhtikuun alun ukrainalaisen kuoron konsertti Somerniemen kirkossa jää. Kuoro tuskin olisi päässyt matkustamaankaan paikalle.

Someron Esakallio päätti siirtää tanssikauden alkua tuonnemmaksi koronavirustilanteen vuoksi.

– Kauden piti alkaa keskiviikon päivätansseilla 15.4. Juhamatilla ja Rosaliella. Heille uusi esiintymispäivä on 23.9. Seuraavana keskiviikkona esiintymisvuorossa olisi ollut Tulipunaruusut

. He esiintyvät 22.7., kertoo lavaisäntä Hannu Heikkilä Esakalliolta.

Uusien aikojen sovittaminen esiintyjien kalenteriin ei ole yksinkertaista.

Erikoisiltojen Esa Pulliaisen ja Mr Breathlessin sekä Elonkerjuun huhtikuinen rokkenroll-iloittelu siirrettiin heinäkuulle.

Vappuaaton tapahtumalle, jossa oli muun muassa Toni Rossi ja Sinitaivas, sekä Teflon Brothersien ja Asteen toukokuiselle keikalle pyritään löytämään uusi ajankohta tulevalle kesälle tai syksylle.

Peruutukset harmittavat, mutta nyt mennään terveys edellä.

– Keskiviikon ja perjantain tanssit käynnistyvät siinä vaiheessa, kun se viranomaisten mukaan on turvallista, toteaa Heikkilä.