Fit Somero teki konkurssin

0
Fit Someron toiminta on finaalissa.

Kuntosali Fit Someron toiminta on loppunut konkurssin vuoksi. Länsi-Uudenmaan käräjäoikeus asetti keskusta pyörittäneen H&L Fit Oy:n konkurssiin 25. maaliskuuta.

Sammatissa Lohjalla kotipaikkaansa pitäneen yrityksen takana ovat Hanna-Riikka ja Juha Kuusisto. Fit Somero ehti toimia Takalankujalla Somerolla syyskuusta 2016. Yritys on rekisteröity toukokuussa 2016.

Velallinen on ilmoituksensa mukaan maksukyvytön. Konkurssipesää hoitaa velallisen esityksen mukaisesti asianajaja Mikko Kontturin Asianajotoimisto Teperi & Co Oy Helsingistä.

H&L Fit Oy:n varat ovat noin 37 000 euroa ja velat 158 000 euroa. Kuntosalilaitteet on hankittu leasingilla.

Velat koostuvat pankki- ja rahoituslaitosvelkojen lisäksi pääasiassa ostoveloista. Suuri velkoja on Lounaismaan Osuuspankki, 85 612 euroa.

Vuonna 2019 yrityksen liikevaihto oli 188 000 euroa ja tulos oli 4 000 euroa miinuksella, omavaraisuusaste -91,3 prosenttia. Tulos oli -46 000 vuonna 2017 ja -37 000 vuonna 2018.

Kuusistot kiittävät nettisivuilla asiakkaita ja yhteistyökumppaneita kuluneista vuosista, sekä toivottavat tsemppiä kaikille näinä poikkeuksellisen vaikeina aikoina.

Maaliskuusta 2019 Fit Someron alivuokralaisena on toiminut kuntosali TNSport.

TNSportin Niklas Niskanen kertoo, että heidän toimintansa jatkuu normaalisti. Vuokrasopimus siirtyy tilan omistajalle. Tai jos joku tulee Fit Someron tilalle, niin siinä tapauksessa tälle.

– Ajat ovat haastavat, mutta niin ne ovat kaikilla muillakin. Me olemme pitäneet paikan auki, vaikka kävijämäärät ovat pienentyneet. Sairaana ja kipeänä tänne ei tulla. Sekä me että asiakkaat yhdessä huolehdimme laitteiden puhdistuksesta ja desinfioinnista ennen ja jälkeen suoritusten, Niskanen lausuu.