Järkyttävää nuorisorallia, ruususenunta ja rajapurinaa

0

Uudenmaan rajan avaaminen tuntuu karulta. Todellisuudessa se ei paljoa vaikuta. Salossakin oli perjantaina 42 tartuntaa, yli 10-kertainen määrä Someroon nähden. Eli siis raja Salonkin suuntaan kiinni? Paras vaihtoehto on, että liikkumista vähentävät kaikki.
Realisti

Milloin Someron kaupunki aloittaa vastaavan tasapuolisen tonttien markkinoinnin?
Nukutteko ruususen unta päättäjät?

Kuka niitä kissanruokapurkkeja kylvää ojiin? Niitä on Lehtimäenkulmalla ja Kimalan Rantatiellä myös! Taitavat ruokavalio ja käytöstavat kulkea käsi kädessä.
Roskat roskikseen

Vapaa-ajan asukkaat ja muutkin! Nyt poikkeusaikana haette hiljaisia ulkoilupaikkoja, mutta älkää kävelkö ihmisten pihoilla, pihateillä ja omakotitalotonteilla. Täällä haja-asutusalueella kyllä löytyy ulkoilijoille teitä ja metsiä. Kiitos.
Riskiryhmäläiset

Olen Jussin kanssa aivan samaa mieltä Uudenmaan rajojen avaamisesta. Oli iso moka ja viimeinenkin turvallisuudentunne karisi maaseudulta.
Hanna

Olen hyvin pettynyt postin uudistuksiin Somerolla. Päiväpostia on jaettu viimeksi 9.4. (tämä kirjoitettu 16.4.). Ja 2.4. tilaamani ja tavaran toimittajan samalla viikolla lähettämä pikkupaketti ei ole vieläkään löytänyt perille.
Parempaa palvelua odottaen

Nimimerkille ”Eduskunnan istuntoja seurannut”. Jos yksi perussuomalainen on yhden kerran oikeassa jonkun asian suhteen, niin ei kait se ole perusteltu syy äänestää kyseistä puoluetta jatkossa aina.
Kamalast mää ihmeettelen

Hienoa, että Somerokin tukee etäopetuksessa olevien koululaisten ruokahuoltoa. Jos kokee pärjäävänsä ilman sitä tukea, onko mahdollista luovuttaa oma osuus niille, jotka sitä kriittisemmin tarvitsevat?
Yhdessä eteenpäin

Nyt tietää ketä äänestää seuraavissa vaaleissa. Ja aiheen ratkaisi kouluruokakeskustelu. Kouluruoka kuuluu peruskoululaiselle, ihan jokaiselle. On väärin, jos sen tänä aikana saa vain osa lapsista. Epäreiluus ja holtiton rahankäyttö päättäjillä onkin avain onneen.
Ei Lepo

Olen ostanut yli 10 vuoden aikana Somerolta silmälaseja, autonrenkaita, elintarvikkeita, lounaita ynnä muuta. Käyttänyt palveluita paljon. Ja sitten saa lukea perjantaisen lehden Lukijalta-kommentteja.
Mökkimies

Missä somerolaisen nuorison vanhempien vastuu? Lauantai-iltana noin 23.30 nuorisoralli oli järkyttävää. Traktorit, autot, lavamönkijät, mopoautot, mopot ynnä muut: rälläyspaikkana Härkätien piha-alue ja ”renkaansavustuspaikkana” pääkatu. Eikö tämä korona kuulukaan kaikkien vastuuseen? Tulimme Forssan sairaalasta ja näimme tämän törkeän käyttäytymisen.
Hämmästyneet

Voisiko joku viisas kertoa, miten koululaiset pärjäävät ilman kouluruokaa kesä-, syys- ja hiihtolomien aikana?
Käsittämätöntä

Päättäjistä te ikuiset ränkkääjät olette taas lyömässä kapuloita rattaisiin kaupungille. Muuttakaa Forssaan, jollei täällä mikään teille kelpaa.
Teidän junanne meni jo

Härkätien verkkokauppa on toiminut yli kaksi vuotta ja olen tilannut perheemme ruuat sieltä alusta asti. Tuotteet noudetaan kaupan pihalta, takaovelta ja ne ovat pakattu pahvilaatikoihin.Sisään kauppaan ei tarvitse mennä lainkaan. Kaupalla on ihan erilainen palvelu.
Kiitos!