Lue Somero-lehden pääsiäisnumero ilmaiseksi

1

Somero-lehti tarjoaa pääsiäisen pyhiksi lukemista ilmaiseksi. Voit lukea pitkäperjantain numeron alla olevan linkin kautta. Lehdessä on muun muassa somerolaisen Raija Erosen rankka tarina siitä, kuinka hän joutui koronan vuoksi TYKSiin hoidettavaksi.
Juttua on myös kauppojen poikkeusoloista ja kevätkukista.
Kai Merilän Luottotoimittaja – Koko tarina -kirjan äänikirjaksi lukenut Toni Kamula kertoo mielipiteensä kirjasta.
Helsinkiläis-somerolaiset eläkeläiset Johannes ja Raili Koroma kertovat, miten kevät on sujunut täysin eristyksissä Someron asunnolla. Suomen Gastronomien Seuran kunniapuheenjohtaja Raili Koroma jakaa myös Somero-lehden lukijoille pari pääsiäisreseptiään.
Kolumnistinamme on Juha Wiskari.

Ole hyvä ja nauti.

Hyvää pääsiäistä!
T: Somero-lehden väki

Lue lehti tästä

1 KOMMENTTI

  1. Olen kovin pahoillani, etteivät somerolaiset vanhukset pysty mitenkään lukemaan tätä lehteä. Ilmainen digiversio ei lohduta yksinäistä mummoa mökissään. Kenenkään kotiin ei voi mennä auttamaan digiversion lukemisessa. Ihmettelen, eikö minkäänlaista paperiversiota voitu/voida toimittaa lehden uskollisille lukijoille ja tilaajille. Nämä yksinäiset kokevat tulleensa kohdelluiksi epäreilusti.

Kommenttien lisääminen on estetty.