Miten olet tottunut rajoituksiin?

0
Tuija Moisander

– Oikein hyvin. Työnikin puolesta rajoituksia on pakko noudattaa. Jospa Somerolla saataisiin tilanne pysymään niin hyvänä kuin se on ollut. Mies on kotona ja kuuluu riskiryhmään. Kerran viikossa käyn kaupassa. Ja pakastimesta saa hyödynnettyä marjoja. Lapset ja lapsenlapset saa morjestettua pihalta, meitä on 14. Yleensä ollaan oltu pääsiäinen yhdessä, ei nyt, Tuija Moisander vastaa.

Seppo Parviainen

– Ihan ok. Ei ole ollut mitään hankaluuksia. Paitsi kun meni töihin pääkaupunkiseudulle, piti olla lappu mukana. Anoppi kyllä haluaisi, että käytäisiin, mutta nyt ei olla käyty. Se on kummallista, ettei vanhoja omaisia pääse katsomaan, Seppo Parviainen harmistelee.

Tuula Tielinen

– Olen tottunut, itse asiassa ei ole mitään hankaluuksia. Mun mielestä kaikki on mennyt hyvin. Käsienpesu tulee varmaan jäämään tavaksi. Ja hyvä tapa olisikin! Tosi hyvin täällä ihmiset osaavat pitää kaupassa turvavälejä, Tuula Tielinen kiittelee.

Pertti Rautiainen

– Ihan hyvin. Ennenkin on oltu kotona. Ainut, mikä on huono, on ettei ole päässyt uimahalliin ja kuntosaliin. Huolestuttaa vain, kun aukaisivat rajan. Paljon enemmän on nyt näkynyt ihmisiä liikkeellä, Pertti Rautiainen vertaa.