Somero-sarjaa kuvataan koronasta huolimatta

0
Yrittäjä Anita Hallapelto poikkesi sarjan pilotin kuvauksissa muun muassa kaupunginjohtaja Sami Suikkasen työhuoneella.

Elämän helmiä -työnimellä kulkevan Somero-aiheisen realitysarjan kuvaukset etenevät koronaviruksesta huolimatta.
– Korona vaikuttaa kaikkien elämään, niin kuvattavien kuin myös tekijöiden. Luovuudella selviää vaikka läpi harmaan kiven. Kuvaukset ovat edenneet suunnitelmien mukaan ja etenevät toivottavasti tästä eteenpäin, sanoo ohjaaja Jarmo Korhonen tuotantoyhtiö KoDa Productionista.
– Sarja onnistuu, sillä lähtökohtahan on tuottaa ja toteuttaa realitysarja.
Kyseessä on 10-osainen sarja, jossa esitellään somerolaisia ihmisiä, yrityksiä ja ilmiöitä.
Korhonen on hakenut sarjalle rahoitusta myymällä somerolaisyrityksille ja henkilöille paketteja, joilla saa sarjassa näkyvyyttä. Isommalla summalla enemmän, pienellä vähemmän. Hankkeen suurimpia rahoittajia ovat muun muassa Vilart, MH-Huolto, Jussin Baari, Someron Optiikka, Café Rose sekä Juha Wiskari, Raimo Rönkkö ja Olla-Riitta Aarikka.