Vinkkejä, kysymyksiä, kiitoksia ja harmituksia

0
Kuva Minna Määttänen/SSS

Kymmenen pistettä ja papukaijamerkki nuorelle naiselle joka ulkoilutti pientä koiraa Kalevintiellä 21.4. tiistaina. Olit tosi fiksu kun korjasit kakat pois.
Pappa

Jussin Baari hyödynsi kiinniolon tekemällä remonttia. Tehkääpäs kahvilat, ruokapaikat ja ravintolat sama. Nyt moni näyttää karulta ja kulahtaneelta. Vinkki: käyttäkää sisustussuunnittelijaa kauniin lopputuloksen saamiseksi. Kunnon satsaus on sijoitus tulevaan. Nähdään uudistetuissa paikoissa!
Vakioasiakas

Miten saa kaupoissa muovipussit auki? Aina joutuu kastamaan sormea suuhun, muuten ei onnistu.
Nuolija

Alkuviikosta kassajonossa takana ollut herrasmies ei piitannut turvaväleistä. Huomautin hänelle asiasta. Siitäkös hän ilahtui ja kehui suomalaisia pelkureiksi ja että jokainen me kuollaan. Yritin hänelle selventää, että hän voi kantaa virusta ja tartuttaa jonkun lapsen tai riskiryhmäläisen ja se voi johtaa kuolemaan. Tästä hän ei piitannut mitään, vaan luento naapurimaan kuolemista jatkui. Kassa rahasti hänet heti minun jälkeeni ja hän poistui ennen minua kaupasta. Turvavälit ja ohjeet on syystä asetettu ja jokaisen tulisi niitä noudattaa. Jatkoimme tätä keskustelua vielä pihallakin. Hyvää kevättä ja kesää kaikille, pidetään huolta itsestä ja toisista.
Kauppajonossa