Vuonna 2010: Somerolle perustettu uusi salibandyseura SB Somero ry

0

Somero-lehti 13.4.2010

Uusi seura on jo perustettu ja monet käytännön järjestelyt ovat työn alla. Asiaa on pohdittu viime syksystä lähtien ja alkukeväästä asiasta sovittiin Someron pallon juniorit ry:n puheenjohtajan ja johtokunnan jäsenten kanssa. Ratkaisu vaikutti ilmeiseltä, sillä salibandyn harrastajamäärät ovat kasvaneet jo yli 110 rekisteröityyn pelaajaan ja harrastajat vastaavasti ikääntyneet ala- ja yläkouluikäisistä nuoriin aikuisiin asti. Uusia harrastajia on tullut erityisesti nuorimpiin aloittaviin ryhmiin harrastajien ikähaitarin ollessa tällä hetkellä pääosin 7 – 20 ikävuoden välillä.
– Toiminnan aloitusvaiheessa oli helpoin liittää salibandy osaksi hyvin toimivaa organisaatiota, mutta nykyinen harrastajamäärä edellyttää jo salibandytoiminnan selkeämpää organisointia, paras ratkaisu oli perustaa salibandylle oma seura, kertoo uuden seuran puheenjohtajaksi valittu Arto Seppänen.
– Tällä ratkaisulla varmistetaan sekä salibandy-, että jääkiekkoharrastuksen luonteva kehittyminen omilla saroillaan Somerolla”, jatkaa Someron pallon juniorit ry:n puheenjohtaja Sanna Karppinen.
Uusi seura SB Somero tulee liittymään Someron liikunta ry:n ja sekä Suomen salibandyliiton jäseneksi.