Liikenteestä, auttamisesta, maukkaasta ruuasta…

0

Ohikulkutie, uudet kameratolpat – yllättävän monella autoilijalla on käsitys, että ajonopeus on 60 km/h. Jopa ammattiautoilijoilla. Voisiko kunta tiepiirin luvalla maalauttaa asvalttiin amerikkalaistyyliset isot numerot, missä alkaa mikin ajonopeus? Vain tämän vuoden. Säästettäisiin kuntalaisten varoja valtion pohjattomasta kassasta, kun ei makseta turhia sakkoja kesäkuun alusta.
Ihmettelijä

Iso kiitos nuorekkaalle taksikuskille punaisella Volkkarilla. Pelastit päiväni. Nimesi oli Lahti, jos en väärin muista. Tyhmä vanhus sai haettua unohtuneet tavaransa ennen kuin oli liian myöhäistä. Noin hyvän asiakaspalvelun ja ystävällisyyden omaavia kuskeja tarvitaan Somerolla enemmän!
Papparainen R.A.

Onneksi meillä on pettämätön Rantatupa! Kiitos maukkaasta take away äitienpäivälounaasta! Hyvää kesää.
Ruoholat

Someron päättäjät, milloin liikennehäiriköt kuriin? Eikö täällä käydä autokoulua?
Hajuun ja meluun kyllästynyt

Olisiko liikaa pyydetty, jos uimahallissa järjestettäisiin omat uintivuorot 70 vuotta täyttäneille? Olemme totelleet määräyksiä ja pysytelleet kotona, ainoastaan ulkoilleet päivittäin ja käyneet pakollisilla asioilla kodin ulkopuolella. Nyt alkaa jo vyötärönmitta uhkaavasti kasvaa ja olisi tosi tärkeää päästä vesijuoksuun ja jumppaan, ennen kuin tämä kasvu karkaa käsistä.
On ollut tosi ikävä uimahallia

Täällä aukaistaan suinpäin kaikki. Lähikunnissa kirjastot eivät aukea, kun valtuustot päättivät toisin. Miksei täällä tehdä omia päätöksiä? Olisi vaikka asteittain avattu kahviloita tai muita sellaisia. Olisi pienelle paikkakunnalle ollut isompi hyöty.
Ihmettelen päättäjien vastuuttomuutta