Kuntoportaista, hygieniasta, Suvi-Somerosta…

0

Komeat liikuntaportaat tekivät talkoilla… ja nopeasti. Voiko kaupunki ajaa hiekkaa sekä rappujen ylä- että alapuolelle?
Kiitollinen liikkuja

Hyvät kuntoportaat on Havuharjulle tehty. Sopii sekä vanhoille että nuorille. Askelmia voi ottaa kerralla useampia tai vain yhden, kunnon mukaan.
74+

Mahtavat kuntoportaat Havuharjulla, kiitos Someron sydämessä – yhdistykselle! Noin se sitten menee, kun homma oikein käy.
Hyvä idea, kenen sitten olikin

Eikö vieläkään osata hoitaa veden korkeuden säätöä toisessa päässä Someroa? Reklamaatiota asian hoitamattomuudelle. Kyseessä myös veneilijän/kalastajan turvallisuus sekä rikkoutuneiden perämoottoreiden hinta. Mihin muuten laskun saa lähettää?
Kiukustunut

Mitäköhän EU-apukassissa oleva Jalostajan sika/nautalihavalmiste oikeasti on? Ei maistu hyvälle. Alkaa köyhänapupaketit huolestuttaa yleisestikin, kun niissä on suurelta osin ulkomailta tuotua ainesta.
Syötetäänkö kamaraa ja sydäntä yleisesti lihajalosteissa?

Olisiko mahdollista saada Someron Apteekkiin itsestään aukeava ovi. Se ei ole vaikea toteuttaa, kysykää ovifirmoista. On mahdollista tehdä myös automaattisesti ulospäin avautuva ovi. Näin on esimerkiksi K-marketissa.
Hygieenisempi ilman ovea

Miten niin hyvin hoidettu koronakriisi? Pienituloisen on mahdoton ostaa kertakäyttöisiä suunsuojia hintansa puolesta. Missä niitä on edes saatavilla? Tai pestä kahta kangasmaskia, jotka raaskii ostaa vähintään 10 euroa/kpl ja laittaa näiden vuoksi pesuohjelma 90 astetta pyörimään, joka on suositeltu ohjeistuksissa. Lakanapyykkiä ei kuulu pestä samanaikaisesti maskien kanssa, jollette tienneet.
Ei ole varaa maskien käyttöön

Hallituksen nimeksi sopii väistöhallitus. Väistelee kysymyksiä kiertäen kaartaen, ja vastaa asiaan, jota ei edes kysytty!
Kansalainen

Milloin Suvi-Somero ilmestyy?
Lukemista odottava

Saadaksemme mahdollisimman tarkkaa tietoa kesätapahtumista, siirsimme tänä vuonna ilmestymistä pidemmälle, lähemmäs kesää. Eli lukemista on tulossa juhannusviikolla.
Toimitus