Kiitos, ehdotus ja järkytys

0
Reissuhampaan suuhygienisti Päivi Suikkanen (vas.) ja hammaslääkäri Kairi Kirs esittelevät siirrettävää suunhoitoyksikköä, josta löytyy tarpeelliset työvälineet poraa myöten. Kuva Kirsimarja Venetpalo/SSS

Suuret kiitokset Reissuhampaalle loistavasta hoidosta.
Pyörätuolipotilas

Jos kerta Somerolla on satakin autojen harrastajaa, siis vanhojen picknick-autojen, niin miksei sitten järjestetä jotain hienoa, massiivista tapahtumaa, like picknick Forssa. Vaan eri aikaan. Sopivia isoja tontteja varmaan löytyy Someroltakin. Siinä olisi puuhaa jo vaikka kuinka monelle ja suunnitella voi korona-aikanakin.
Lauantaina oli kokoontuminen Härkätiellä

Olemme järkyttyneitä järvimaisemamme täydellistä tuhoamisesta. Eräällä tontilla on omistaja vaihtunut ja hän on hakannut kaikki puut tontiltaan järven rantaan asti. Kannot törröttävät. Maisema on tuhoutunut. Onkohan tällainen totaalinen avohakkuu ranta-alueella ylipäätänsä laillista? Olemme saaneet käsityksen, että järvimaisemaa ei puiden kaatamisella oleellisesti voi muuttaa. Koskee siis kaikkia ranta-asukkaita. Aika rumaa jälkeä tuli. Tarvitaanko EU taas apuun, jotta voidaan määritellä säilytettävän maiseman kauneusarvot?
Järkyttynyt