Kevään uudet ylioppilaat

0
Kuva Jonny Holmén/TS

Someron lukiosta saa valkolakin tänä keväänä 47 ylioppilasta. Somerolaisten lisäksi ohessa myös muita Varsinais-Suomen lukioista valmistuneita.

Someron lukio: Andersson Karoliina, Auranen Inka, Bytyqi Mentor, Hakala Miro, Hintsa Paavo, Jokiniemi Juho, Juote Hilppa, Kaurala Aada, Kaurala Nea, Kesäniemi Anni, Koski Jenni, Koskinen Elias, Laaksonen Nea, Lehtimäki Jere, Lehtimäki Manu, Lehtinen Anna, Lehtonen Valtteri, Lilja Jyri, Luukkola Olli, Mattila Ria, Mikkola Kristian, Moisander Alisa, Morander Viljami, Mäenpää Justus, Mäntymaa Jooel, Nieminen Ronja, Niilo Carolina, Nummila Eveliina, Närhi Juho, Pelto-Lampola Emma, Pitkänen Niina, Puotsaari Jussi, Päivärinta Salla, Sirro Valtteri, Tamsi Carolina, Trofimovs Aleksejs, Vaittinen Sofia, Varheenmaa Kasper, Varjo Linda, Vasama Venla, Verho Väinö, Virta Arsi, Virtanen Amanda, Virtanen Pauliina, Vuorinen Nea, Älli Elina. (yksi valmistuneista ei halua nimeään julkisuuteen)

Halikon lukio, Salo : Aaltonen Tiia, Aaltonen Viivi, Elg Juho, Fagerström Adalmiina, Helenius Aaro, Helenius Hugo, Hukkanen Olivia, Iivonen Elina, Iltanen Santeri, Isotupa Lassi, Järvenmäki Juho, Kilpiö Jenna-Mari, Kivikallio Lauri, Korpela Oskar, Kortesmaa Veeti, Laine Samuli, Laine Valtteri, Leino Aarno, Leppäaro Adalmiina, Leppävuori Teemu, Lindström Enni, Luukka Tiuku, Malka Sol, Moilanen Lauri, Mäkelä Konsta, Mäkinen Malla, Nevalainen Vilhelmiina, Niemelä Eemeli, Niinistö Elmer, Nojonen Liisa, Rantanen Emil, Roos Jare, Saarikko Oona, Saarinen Elina, Sainio Jeremias, Salomaa Jimi, Seitz Emma, Susi Antti, Suutari Ville, Taralainen Maarit, Tocklin Sami, Tuusa Saku, Virtanen Veikka, Ylönen Maria

Kimitoöns gymnasium, Kemiönsaari : Broman Janina, Broman Jessika, Ekman Ylva, Forsberg Matilda, Ginlund Josefin, Hakalax Madeleine, Holtegaard Andersen Emil, Kruglov Alexander, Laurén Albin, Lind Ellinor, Manelius Matilda, Nikkari Ohto, Nyman Rickard, Porsanger Inka, Sandholm Rebecca, Simola Richard, Sjöstrand Oscar, Stenström Johannes, Söderström Walther, Thomander Oscar, Törnqvist Liam, Östermalm Theo, Österås Magnus

Perniön lukio, Salo : Aaltonen Lotta,,Ahtiainen Roosa, Boström Jutta, Heino Jenna, Husu Roosa, Johansson Eveliina, Jurmu Jasmin, Jäntti Jenna, Järvilinna Juulia, Keskilä Tatu, Kipinoinen Jussi, Kukkamaa Sofia, Kuparinen Kerttu, Lehtinen Anni, Lehtinen Viljami, Leikkonen Liina, Leino Allan, Lindholm Aliisa-Maria, Lindroos Erik, Pesonen Ruth, Salminen Unto, Salonen Oskari, Tuominen Henna, Työppönen Teemu.

Salon lukio : Aaltonen Olli, Alapuranen Petra, Anglé Tuuli, Antola Niilo, Auranen Amanda, Autio Pyry, Avoranta Eveliina, Barry Laura, Barsk Amanda, Björklöf Margarita, Ekman Ripsa, Grönroos Eetu, Haatainen Nea, Haavisto Veera, Halkilahti Iida, Halkiola Jonna, Halonen Casper, Hannolainen Alina, Harkko Milla, Heikkilä Santeri, Heikkilä Teemu, Heikurinen Samu, Heinonen Ilona, Helenius Nella, Helin Iida, Helkiö Krista, Henrichs Jani, Henttinen Laura, Holstikko Veeti, Huotari Maria, Hytönen Jenna, Hällström Jutta, Immonen Linnea, Immonen Viivi, Inkinen Anni, Jaarinen Tuuli-Maija, Jansen Daniela, Jokinen Sanni, Joutsen Josefiina, Kaasinen Okko, Kallio Oona, Kanervo Emma, Kankaanpää Pete, Kaskari Federico, Kaukiainen Sara, Kemppainen Kia, Kivelä Ella, Kiviluoto Maija, Koivisto Susanna, Kokkonen Julius, Koli Aino, Konomi Alina, Korpela Marjo, Koski Valtteri, Kuisma Oskari, Kurkola Essi, Kylänlahti Tuomas, Laajalahti Elias, Laaksonen Nea, Laihia Mailis, Laiho Maria, Laine Antti, Laine Petteri, Laine Vilma, Lajunen Miina, Larsson Camilla, Lastunen Ilona, Laukkanen Emma, Laukkanen Timo, Laurila Ilona, Lehto Akseli, Lehto Joonas, Lehto Laura, Lehto Maija, Lehtola Jemina, Leino Eemil, Leino Minerva, Liberal Paolo, Lindgren Ira, Lindström Taneli, Linna Joonas, Lipponen Jaakko, Loiske Camilla, Louhi Elli, Luojus Lassi, Lähteenlahti Linus, Lähteenmäki Vennu, MacGill Iona, Malinen Miikael, Manelius Veronica, Mannonen Miku, Markula Aleksi, Markula Lida, Martama Maija, Marttinen Greetel, Mehtola Inka, Mejia Samuel, Melkkilä Saga, Mikkola Tuomas, Muuri Krista, Muuri Sofianna, Mäkinen Katariina, Mäkinen Otto, Määttänen Ossi, Niemi Iiris, Niemi Veeti, Nieminen Alisa, Nieminen Eelis, Nikkanen Saku, Nuija Annika, Nummi Eleonoora, Nyyssönen Alvar, Oja Inkeri, Oja-Kaukola Miika, Paasikivi Veera, Piensalo Silja, Pitkänen Aleksi, Plihtari Roope, Pullinen Heidi-Maria, Purtsi Arttu, Rajala Veera, Randelin Vilma, Rannikko Iida, Rannikko Nuutti, Rantanen Jessica, Rantanen Sofia, Rantanen Tapio, Ratamo Siiri, Rauhala Elena, Rautiainen Aleksandra, Rautila Pyry, Ringborg Petra, Romu Sara, Rounamaa Salla, Routio Aaro, Ruissalo Erik, Rytö Veeti, Råman Leevi, Räike Iida, Räkköläinen Jerry, Saari Alisa, Saari Ilona, Saari Sabina, Salmi Miia, Salminiemi Sofia, Sandell Tuomas, Santasaari Salla, Santikko Laura, Seppälä Roni, Siira Kiia, Silfergren Emma, Siren August, Soljama Mikke, Spännäri Meri, Strömberg Patrik, Suokas Kristian, Suomi Arttu, Suominen Mikko, Suominen Saana, Syngelmä Nuutti, Särkiniemi Tinka, Tamminen Elsa, Teder Pihla, Toivonen Anu, Toivonen Jasmin, Toronen Aleksandr, Tuominen Mikael, Turunen Miska, Törrönen Viljami, Vainio Ellen, Valkonen Elias, Vastamäki Roosa, Vastamäki Venla, Vesterinen Onni, Virta Aleksi, Virtanen Jake, Vähälehto Helmiina, Wingate Alfred, Yli-Talonen Amanda, Äikiä Juho.

Salon lukion aikuislinja: Heinä Maija, Nummenpää Susanna, Seppälä Inka, Sohlman Ronja, Tohmola Samuel

Elisenvaaran lukio: Aittamäki Pyry, Pöytyä, Hiltunen Emma, Pöytyä, Hirvilammi Kalle, Aura, Ilmanen Mikko, Aura, Järvinen Minttu, Pöytyä, Karjalainen Eerika, Pöytyä, Kauhanen Henna, Aura, Keiski Iida, Pöytyä, Knuutila Neea, Pöytyä, Kovanen Iida, Aura, Kytö Kaisla, Aura, Laiho Roni, Pöytyä, Laine Aleksi, Pöytyä, Marjasto Emmi, Pöytyä, Mäkelä Iina, Pöytyä, Mäkelä Veera, Pöytyä, Mäkinen Riikka, Pöytyä, Nummela Helmi, Aura, Ojala Noora, Aura, Pellonperä Sylvi, Pöytyä, Peltola Essi, Pöytyä, Puodinketo Jussi, Aura, Rajala Nea, Pöytyä, Saarinen Arttu, Pöytyä, Saarinen Suvi, Pöytyä, Tammai Heily, Loimaa, Tenhunen Martta, Pöytyä, Teräs Tessa, Aura, Toivonen Eemeli, Pöytyä, Toivonen Valtteri, Pöytyä, Valkeapää Venla, Pöytyä, Virtanen Ville, Pöytyä.​

Kosken lukio: Alikärri Mikko, Koski, Flemming Minttu, Turku, Hakamäki Helmiina, Ypäjä, Heikkinen Viija, Ypäjä, Järvelä Jetro, Ypäjä, Kanasuo Esa, Koski, Kankaanpää Sara, Marttila, Kankaanpää Susanna, Jokioinen, Kaukonen Pekka, Loimaa, Kauraala Aarne, Koski, Kujanpää Jemina, Marttila, Kuokkanen Sampo, Marttila, Kuosa Kiia, Somero, Laakso Matias, Koski, Laurolinna Ida, Pöytyä, Markkanen Aarto, Marttila, Moisander Jenni, Ypäjä, Muje Anton, Koski, Mäkelä Johannes, Marttila, Mäkitalo Kim, Ypäjä, Nevala Heidi, Koski, Noki Emma, Koski, Nurmi Josefina, Koski, Ojala Anna, Loimaa, Raitala Heta, Loimaa, Saari Elmiina, Koski, Salminen Erno, Koski, Salminen Sara, Salo, Salo Lauri, Loimaa, Santakangas Anniina, Somero, Savonen Jenni, Marttila, Seitz Miro, Koski, Simola Suvi, Koski, Simonen Roosa-Maria, Ypäjä, Strandén Teresia, Ypäjä, Säteri Meri, Pöytyä, Tamminen Simo, Koski, Uusitupa Suvi, Koski, Witka Anniina, Somero

Laitilan lukio: Ahtiainen Jenni, Ala-Äijälä Noora, Astila Veera, Elonen Jere, Haarala Susanna, Hannula Iiro, Heinonen Julia, Helkkula Milja, Hiekka Anne, Johansson Tommi, Kaarto Elsa, Karru Mette, Kulma-aho Ada, Kuosmanen Hilma, Kuuse Carol, Lahtinen Maria, Laivo Emilia, Laurila Niklas, Lukkala Julia, Marttila Annika, Mattila Akusti, Mäenpää Meri, Mäkinen Milja, Niela Anni, Nummela Viola, Nyyssönen Elli, Oksanen Patrik, Pavela Jenni, Pilppula Vihtori, Pullinen Noora, Pärenkö Eetu, Pääjoki Carita, Rantapere Matilda, Rihtilä Tiia, Saarela Emilia, Salminen Tuomas, Ström Katariina, Taipale Vilma, Turpeinen Anniina, Turpeinen Eveliina, Uusikartano Linnea, Virta Tytti, Virtanen Roope, Vuorre Aada, Vuotila Riikka, Westerlund Jenna

Rauman Lyseon lukio: Aalto Siiri, Airas Ilari, Aitavaara Pyry, Ala-Olla Verna, Alapeteri Sofia, Annila Helmi, Arvo Tony, Asumalahti Elli, Castren Johan, Dunder Fanny, Eeva Oskari, Eeva Santeri, Ellmén Eero, Elo Helmi, Fleminch Iida, Grönberg Elsalotta, Haatainen Olli, Haavisto Ville, Haikonen Aada, Hakkarainen Elias, Halminen Delia, Halminen Hannes, Hannula Julius, Harjunen Veeti, Heinonen Jami, Helin Emma, Henriksson Mette, Hietanen Ilona, Hilakari Jasmin, Hiljanen Lotta, Isberg Wilma, Jaakkola Veera, Jalonen Elina, Junnila Olivia, Jänkävaara Veikka, Kaerla Teemu, Kaistakari Karri, Kankaanhuhta Jani, Karhu Teemu, Katas Kamilla, Katila Antti, Kaukonen Sanni, Kaukonen Siiri, Kaunonen Lassi, Keränen Helmi, Kieloniemi Linnea, Knuutila Tilda, Kohonen Kerttu, Koivisto Pihla, Koivunen Eelis, Komaro Sofia, Komulainen Jarkko, Koppström Lauri, Korte Laura, Korteniemi Jenni, Kovanen Outi, Kujansuu Kasper, Kullas Helmi, Kuusisto Eero, Kämäräinen Roosa, Laine Venla, Lainio Ninni, Lampela Alisa, Laukola Onni, Laurila Jessica, Lehtinen Viivi, Leino Milja, Lemmetty Jeremi, Leppälä Oiva, Leppänen Aleksi, Lindqvist Janette, Liukkonen Sofia, Lundell Veeti, Lähdesmäki Emilia, Mannonen Valtteri, Marchis Jennifer, Mattila Outi, Meriö Jan-Erik, Mikkola Arttu, Mikkonen Mikael, Myller Iina, Myllyniemi Roosa, Nevala Elias, Niemensivu Timi, Normiala Kasper, Nurme Oskari, Nurmi Aleksi, Nurmi Luukas, Nurmi Niklas, Oksanen Elias, Ollila Helena, Paija Eeli, Penttilä Leo, Pesonen Rosanna, Petrell Lauri, Pietsalo Venla, Pihlajamäki Onni-Kalle, Poskiparta Viola, Pukkila Juha, Rautakallio Joonas, Rehelmä Emma, Ridal Kari, Rihko Tino, Rintala Julianna, Ruohola Risto, Räsänen Sini, Saarenko Ville, Saastamoinen Sami, Salmela Joel, Sandelin Felix, Sandell Vilhelmina, Seikkula Julia, Siekkinen Jonna, Silander Arttu, Silvanto Roosa, Silvendoin Valtteri, Sinisalo Roope, Sippola Konsta, Sjöblom Ilona, Snicker Eetu, Suominen Alex, Suvanto Anastasia, Tapiovaara Julius, Taskinen Roosa, Toivonen Helmi, Tommila Juulia, Tuomola Ella, Tytärniemi Jarno, Tähkänen Vanessa, Vaaheranta Kreetta, Vainio Julia, Valavuo Artturi, Varila Veeti, Veistinen Markus, Vilo Juho, Virtala Roosa, Virtanen Laura L, Vornanen Toni, Ylitalo Niklas, Ylivuori Samuli, Yrjölä Juho​

Paimion lukio: Aho Sanni, Alakylä Eemeli, Anttila Maija, Entonen Martta, Gerlander Waltteri, Gröndahl Konsta, Haanpää Klaus, Heimo Jere, Hörkkö Rasmus, Jalo Annika, Karvanen Anniina, Kaunonen Suvi, Kavander Josefiina, Keppola Tiia, Knuutila Kalle, Kuusvuori Julius, Kylämäki Santeri, Kössi Pilke, Lehto Joonatan, Lehto Tia, Léman Jere, Lempiäinen Annisofia, Louhi Silja, Lundstedt Fanny, Moilanen Kaisa, Murto Kalle, Määttänen Erik, Pajuluoma Viivi, Penttilä Santeri, Piipponen Ronja, Rantala Ella, Rintala Roope, Ruusunen Roosa, Sipilä Antti, Suominen Wilhelmiina, Säteri Veikka, Tanninen Helmi, Tanninen Hilja, Tanninen Kalle, Tuominen Julian, Turve Milja,Valtamo Santeri,Valtatie Lenni,Valtonen Eetu,Vavuli Essi, Vesalainen Leevi,Virtanen Roosa-Maria,Välimaa Pietari, Wallin Nea.

Turun klassillinen lukio: Aalto Adele, Aalto Eevi, Aaltonen Maiju, Aarnio-Wihuri Camilla, Airola Veera, Ajalin Mimosa, Akkanat Gülec, Alahäme Henna, Alakopsa Nina, Alin Juulia, Alinen Dora, Andersson Oona, Arkkila Mika, Arro Maria, Backman Julia, Björn Iida, Blomqvist Iida, Danilina Galina, Eigi Kaisa, Fagerström Sara, Granholm Tiina, Haapanen Melina, Hagström Ida, Hakovirta Eelis, Hannonen Maijastiina, Hannula Eerika, Hautala Kaneli, Heikinaho Rebekka, Heikkilä Jumi, Heikkinen Isa, Heinonen Alina, Henriksson Sofia, Holkko Loviisa, Hommy Marvell, Honkanen Laura, Härkönen Aada, Ikonen Emilia, Jaatinen Aapo, Jalava Jenna, Jalo Elina, Jalonen Jatta, Jansson Maria, Jukarainen Erika, Jupolli Anit, Jupolli Anita, Järnstedt Jessica, Järvi Oskari, Kairinen Ipek, Kangas Ella-Liisa, Kankaanpää Anniina, Kankare Noora, Kantonen Ronja-Eerika, Karvonen Axel, Kaukoranta Anniina, Ketola Nelli, Kilpi Aino, Kilpinen Lotta, Klimscheffskij Ellen, Kohmo Katriina, Koivu Eeva, Koivuniemi Alina, Kokkonen Laura, Kontkanen Hanna, Kontula Nea, Korhonen Jonna, Koski Annika, Koskivaara Veera, Kosola Werneri, Kuchey Leila, Kukkonen Erika, Kutvonen Iissa, Kuusela Aino, Kuusjärvi Emilia, Kärkkäinen Senni, Lahdenkauppi Saana, Laine Oona, Laitervo Jerry, Lakka Daniel, Laurila Iida, Lehtinen Lotta, Lehtinen Max, Lehtonen Nuutti, Lehtovaara Asta, Leino Auri, Lunden Niko, Lundmark Kastanja, Malak Zaneta, Malkavaara Tessa, Malmi Marko, Martikainen Elissa, Martiskainen Minea, Marttila Roosa, Maunula Iiris, Meriharju Melina, Mikkola Henrietta, Montin Max, Mäkelä Susanna, Niemi Ida-Maria, Nieminen Carina, Nieminen Eetu, Nieminen Eveliina, Nieminen Mirjam, Niiles Sofia, Nirkkonen Venla-Nora, Nordquist Ida, Numminen Olivia, Nurmi Anni, Närhi Jenny, Ojala Sini, Palhus Kosti, Palmu Pinja, Parjanne Sanni, Peltola Peppi, Peltonen Elina, Pentti Tino, Penttilä Maisa, Peravina Anna, Pihlava Sanni, Piipponen Jonatan, Pohjalainen Toni, Polari Effi, Puerto-Lichtenberg Amanda, Pulkkinen Siiri, Puusa Kia, Pätsikkä Jessica, Raitio Linda, Rajala Janette, Rajasuu Vilma, Rankonen Riku, Reponen Sani, Rintamäki Pilvi, Roppola Oona, Rosenqvist Jonathan, Rostedt Viivi, Ruotsalainen Tekla, Rytkönen Oiva, Rättö Iina, Saarinen Elli, Saarinen Siiri, Saarioja Patrik, Sainio Oona, Salminen Lotta, Salmio Siiri, Salonen Santeri, Sandberg Veera, Strandell Nea, Sundberg Rolf, Sundell Cecilia, Suoranta Anni, Särkkä Saara, Taimi Matilda, Taipalus Kasper, Tamlander Janet, Tornberg Benjamin, Tran Tommy, Truhponen Johanna, Tsvetkova Alika, Tuomi Emilia, Turta Touko. Uitto Heidi, Uitto Leevi, Uotila John, Vainio Anton, Vanhalukkarla Laura, Vapaavuori Iris, Varjo Inka, Virolainen Jenna, Virta Aino, Virtanen Anni, Virtanen Inka, Virtanen Linnea, Virtanen Veeti, Visser Tiara, Vornanen Peppi, Vuorinen Inari, Vuorinen Nea, Vuorinen Reko, Vuorio Wilma, Väisänen Otso, Vänni Viveka, Waher Aamos, Yli-Koski Sanni, Yli-Koski Veera.​

Uudenkaupungin lukio: Ahonen Eveliina, Airisto Saara, Aitta Eetu, Anttila Aada, Dümig Pia, Haapajärvi Veera, Haaparanta Elsa, Hallia Oona, Hannula Jarmo, Heinonen Saana, Helttula Eerika, Hirvonen Senni, Holvitie Roosa, Imppu Tea, Junnila Maija, Järvinen Siiri, Kauha Matilda, Kemppi Ekku, Kivistö Eevi, Korjus Elena, Korkeakoski Miia, Korpi Eino, Kotiranta Saara, Kurvinen Lotta, Kärkkäinen Mikael, Laakso Sakari, Laasonen Jimi, Lahtinen Lauri, Laitinen Julia, Laitinmäki Santeri, Laivo Venla, Laurén Jenni, Leino Emma, Lindroth Veera, Lindström Niklas, Mattila Emmi, Metsä-Tokila Arttu, Mäkelä Wilho, Niinisaari Onni, Nikula Adeliina, Nummi Laura, Pietilä Aura, Pirilä Olka, Rantanen Ilona, Riitamaa Melina, Rossi Niko, Ruikkala Väinö, Ruoranen Veeti, Salo Fia, Siivonen Aapo, Siivonen Saara, Sormunen Atte, Taskinen Jenna, Taskinen Valtteri, Telsavaara Sibel, Toivonen Jesse, Tuomisto Eveliina, Tuuri Laura, Vattu Sonja, Virtamo Ellinoora.

Kaarinan lukio: Andersson Lassi Oskari, Aso Janina Linda Irene, Aunio Laura Maria, Autti Kaisa-Elina Matilda, Bertram Sammeli Johannes, Bowers Daniel Armas, Carpelan Victor Gunnar Maximilian, Erkkilä Viola Anja Olivia, Eräpohja Roosa Maria Auroora, Forsblom Jesse Daniel, Haarala Aino Iida Vilhelmiina, Hakalax Julia Elisabeth, Haponen Emilia Isabella, Hedman Jussi Pekka Ossian, Heikkilä Aimo Elmeri, Heiniö Sakari Aarre, Heinonen Roope Ensio, Hendolin Matias Heikki Oskari, Henttula Eelis Olavi, Hirvensalo Joel Frans, Huunonen Nea Susanna, Jaakkola Kasperi Jani Juhana, Jouini Sami, Kaarlehto Juhana Aaponpoika, Kalliolevo Joonas Mikael, Karapuu Rasmus Pekka Antero, Kaukavuori Joonas Juho Aleksi, Kauppi Topi Eppu Tapani, Khan Tazwar, Kiiski Luukas Ilmari, Kinnala Akseli Eliel, Kinnunen Rosa Jasmin, Kivimäki Tiia-Maria Christina, Koivisto Jaakko Pekka Pellervo, Korhonen Milla Karoliina, Korsimo Juuso Antti Vihtori, Koskela Kirke Maria, Kuokkanen Onni Johannes, Kylén Kasper Fredrik Kristian, Lassila Lotta Anni Emilia, Leivo Anni Eveliina, Madetoja Mikko Juhani, Mäkelä Tuomas Verner Aleksanteri, Nakolinna Viivi Katriina, Nera Selinä Satu Marketta, Nieminen Milla Aliisa, Nikkola Jenni Aurora, Nikula Konsta Urho Mikael, Nyström Santeri Hermanni, Ojala Emmi Birgitta, Ollila Kaarle Kustaa, Paju Aleksi Kalervo Juhanpoika, Peltonen Laura Sofia, Pitkänen Jessica Amanda, Puranen Petteri Tapio, Päivike Jaakko Johannes, Qvick Petteri Mikael, Raunio Eveliina Silja Susanna, Rauvala Elisa Maria, Riikilä Aarne Alexander, Roiha Eemeli Johannes, Saario Aleksi Eino Alarik, Saarni Lauri Jalmari, Sahatciu Ermir, Salonen Jeremias Väinö Reino, Sauhula Tiia Maria, Soini Pyry Hermanni, Suikkari Aada Olivia, Sundholm Valter Sebastian, Suominen Nea Maria, Thatsakunphanit Chutima, Timonen Juho Otto Olavi, Toivanen Olli Juhani, Tuominen Lassi Juhani, Urpomäki Niilo Olavi, Vesterinen Vivian Johanna, Viikari Onni Veikko Anselmi, Virtanen Eino Antero, Vähämäki Santeri Juho Johannes, Väre Eemeli Aukusti.

Kaarinan lukio, aikuislinja: Laaksonen Olga, Nikula Joona Petteri, Saarela Satu Katariina, Sipilä Juho Aleksi Johannes.

Luostarivuoren Lyseon lukio: Aarnio Eveliina Ingeborg, Abdirahman Said Osman Abdullahi, Aho Jasmin Anette, Alanko Arttu Samuel, Anttila Jasper Mikael, Backman Samuel Eric, Bacsó Vanessa Isabella, Björklund Mikael Edward, Boman Lotta Maria, Dahlberg Minja Alisa, Dahlström Disa Gisella Felicia, Eerolainen Onni Matias, Eloranta Tuomas Onni Oscar, Forsbom Rasmus Elmeri, Grönroos Anniina Julia Irmeli, Gustafsson Janina Eveliina, Haapanen Jan Joonatan, Haapaniemi Senni Irmeli, Hakkarainen Roni Hermanni, Hanhilampi Marcus Edvard, Heikkinen Roosa Kaarina, Heino Risto Antero, Heinonen Inka-Sofia, Heinonen Janette Eveliina, Heinonen Nea Josefiina, Hietanen Iiro Oskari, Holappa Solja Silvia Samintytär, Huttunen Elina Adalmiina, Hynynen Oskari Matias, Hänninen Wiljam Aaron Mikael, Ikinietos Mira Christine, Isoniemi Nuutti Joonatan, Ivanoff Anton Juho Mikko, Jaatinen Anette Alexandra, Jalonen Laura Helinä, Joensuu Aino Patricia, Johansson Alex Emil Aatos, Johansson Olli Veikko Mikael, Jokinen Miro Nuutti Ilmari, Jurvainen Iiro Topias, Järvenpää Juuso Santeri, Kantola Selim Jussi, Kartio Oiva Veli, Kautto Wilma Karoliina, Kieleväinen Julia Josefina, Kiiskilä Nea Jasmin, Kirpu German, Kirstilä Anni Sofia, Kivilä Viena-Maria Janita, Kortelainen Eevi Aurora, Koskinen Elias Johannes, Kuisma Elsi Tuulevi, Kurki Vera Viola, Kurki Verneri Eemil, Kuusinen Saana Susanne, Kähkönen Maya Annika, Laaksonen Mimmi Maija-Liisa, Lagerstam Ulrika Eleonora, Laine Atte Onni-Oskari, Laitinen Milla Elviira, Lancaster Oscar Wilhelm, Lappalainen Kaapo Aukusti, Lastumäki Fanni Mirjami, Lastunen Rosariina Maria, Lehmuskoski Tino Mikael, Lehtilä Anu Karoliina, Lehtinen Anni Kaarina, Lemmetyinen Kuutti Ilmari, Lempiäinen Marianna Aleksandra, Lim Pei, Lindroos Vanamo Anni Elina, Lineri Tommi Kalevi, Lundahl Jessica Sofia Marjatta, Länne Aino Aleksandra, Maanpää Roope Hugo Juhani, Makkonen Juho Olli Tapani, Malinen Paavo Joona Juhani, Mantila Elena Olivia, Marttila Heidi Linnea, Mattila Aleksandra Maria, Miilunpalo Markus Juhani, Mikkola Jaakko Benjamin, Moalin Faadumo Abdulkadir Issak, Mohammadi Matouf Nava, Murtomaa Ada Emilia, Mäenpää Mikael Tapio, Mäkelä Mikko Antero, Mäkelä Sara Sofia, Mäkeläinen Roosa Maria, Mäkilä Joel Pekka Alarik, Nevalainen Vilma Karoliina, Niemi Tomas Leevi Tapio, Nikulin Henri András, Nurmio Veikka Rainer Rafael, Orpana Severi Vertti Verneri, Partanen Elli Johanna, Partanen Emmi Josefiina, Pauna Jussi Verneri, Peltonen Saku Juhani, Pentikäinen Oona Katariina, Piipponen Pihla Leainna, Pursiheimo Petra Helmi Juliaana, Päivärinta Amanda Maria, Raali Eetu Oskari, Raita Veronica Larissa, Rajalin Erica Aino Johanna, Rasul Zada Nian, Rehmonen Roosa Tuulia, Reini Sini Aleksandra, Räzm Pärisa, Saarinen Matti Veikko Kalevi, Saastamoinen Henrik Aleksanteri, Salminen Saana Maria Adalmiina, Sandell Wenla Helmi Irene, Sillman Roni Robert, Simola Sofia Ida Marie, Sirro Karoliina Seija Annikki, Skaffari Pinja Hannele, Sourander Sofia Martha Alice, Ström Konsta Oliver, Suominen Lauri Onni Artturi, Säilä Maria Aurora, Takala Ella Linnea, Tammioja Olga Aino Matilda, Tammisalo Jenna Marja, Timonen Veli Volter Petteri, Tjurin Walter Aleksis, Tulkki Laura Kristina Regina, Tuominen Alina Kaarina, Tuominen Ida Alina, Tuominen Xenia Merella Kristiina, Turunen Ronja Olivia, Tähkäpää Minea Mikaela, Tähti Mikaela Maria, Utriainen Aleksi Eerik Olavi, Vahala Alisa Ulrika, Vainio Aada-Maria Katariina, Vainiotalo Jimi Kristian, Valtanen Camilla Emilia, Varinowski Noora Karoliina, Varjo Venla Maija Matilda, Venhomaa Valtteri Johannes, Vienanlinna Kasper Ville Aleksi, Vihmakoski Frans Eino Ilmari, Virtanen Iida Maria, Vuorela Tomas Benjamin, Vuorinen Venny Vellamo, Vähä-Iitu Valto Sakari Villenpoika, Vänttinen Valtteri Topias.​
Mynämäen lukio: Antola Simo, Barclay Benjamin, Bronzini Ilja, Derevlev Mihail, Ellä Lotta, Heikelä Eino, Helala Roosa, Helasmo Elizabeth, Ilvonen Anni, Isotalo Anni, Jokila Juliaana, Joswig Tilda, Kaskinen Oona, Keskitalo Kalle, Kulmala Lassi, Kylänpää Elmo, Käiväräinen Sandra, Laine Eerika, Laine Juuso , Lamminen Rosa-Maria, Lassila Joni, Lehtinen Jenna, Leinonen Jouko, Lindell Tiiu-Tuulia, Lintupuro Leo, Marjunen Jonna, Martelius Alisa, Mäntynen Meri, Nokka Kristian, Nummela Elisa, Nurmi Nicola, Ojanperä Oskari, Oksanen Matias, Pietilä Nelli, Piittisjärvi Pipsa, Pöyry Elisabet, Rehnbäck Linnea, Rekola Eveliina, Saari Katri, Salminen Rami, Salminen Topi-Pekka, Seppälä Loviisa, Sipilä Mirjami, Suominen Iida, Suominen Paavo, Suominen Veeti, Tengström Roope, Urponen Tuukka, Vainio Iiris, Vallimägi Robert, Verainen Elina​
Turun iltalukio: Aaltonen Annukka, Ahtola Niilo (kaksoistutkinto), Aittala Jesse (kaksoistutkinto), Akbari Asghar (kaksoistutkinto), Alagic Arnes (kaksoistutkinto), Ala-Kauttu Tommi (kaksoistutkinto), Alikorpi Kaapo (kaksoistutkinto), Amhdak Noora, Blomqvist Emilia (kaksoistutkinto), Bäfver Daniel (kaksoistutkinto), Eloranta Miro (kaksoistutkinto), Furuholm Timo, Hakkarainen Tinja, Harju Hemmo, Heikkilä Viivi (kaksoistutkinto), Heikkuri Vilma (kaksoistutkinto), Holmroos Henna (kaksoistutkinto), Huhtala Julia (kaksoistutkinto), Huovinen Verneri, Jäntti Riina (kaksoistutkinto), Kabanen Kristian, Kankare Kalle, Karlsson Emmi-Sofia, Karvio Elsa (kaksoistutkinto), Kesälä Sami (kaksoistutkinto), Kielo Jasmin, Kinnunen Sofia (kaksoistutkinto), Kivikoski Emilia (kaksoistutkinto), Kiviniemi Eevi (kaksoistutkinto), Klap Niclas (kaksoistutkinto), Knuutila Jasmiina (kaksoistutkinto), Koponen Heini, Korhonen Elias, Kortelainen Olli (kaksoistutkinto), Kortetjärvi Saga, Koskinen Anna (kaksoistutkinto), Kotilainen Niko (kaksoistutkinto), Kronström Ronja (kaksoistutkinto), Kujala Veera (kaksoistutkinto), Kulju Sofia (kaksoistutkinto), Kuula Matias (kaksoistutkinto), Kvist Mikael, Laakso Robert (kaksoistutkinto), Laiho Juuso (kaksoistutkinto), Laine Tilda, Laurent Anne, Lehto Mimmi (kaksoistutkinto), Lehtonen Aki (kaksoistutkinto), Lehtonen Mika (kaksoistutkinto), Leinonen Torsti (kaksoistutkinto), Lempinen Benjamin, Lindholm Jenita (kaksoistutkinto), Lipponen Jonna, Lähteenmäki Melissa (kaksoistutkinto), Markkanen Carlos, Markkanen Samu (kaksoistutkinto), Martikainen Sami (kaksoistutkinto), Marttila Olivia (kaksoistutkinto), Neculae Amalia, Niemi Jessica (kaksoistutkinto), Nieminen Petra (kaksoistutkinto), Niinijärvi Juhani (kaksoistutkinto), Niinivuo Matias (kaksoistutkinto), Niskakoski Mika, Oivanen Tino, Pelkonen Ellen (kaksoistutkinto), Peltoniemi Neariina, Ragusa Julia, Rintala Iida, Riski Julia (kaksoistutkinto), Rissanen Iida, Roitto Veeti (kaksoistutkinto), Ruusunen Julia (kaksoistutkinto), Saarelainen Samuli (kaksoistutkinto), Salomaja Viivi (kaksoistutkinto), Savola Serena, Savolainen Anna, Sipilä Iida (kaksoistutkinto), Suominen Juuso, Szinovatz Marko (kaksoistutkinto), Talonpoika Ilmari (kaksoistutkinto), Tanskanen Sara (kaksoistutkinto), Tauriainen Marketta, Taurula Mira (kaksoistutkinto), Tiainen Marko, Toivonen Noora (kaksoistutkinto), Toukoniemi Aleksi (kaksoistutkinto), Tujula Tanja (kaksoistutkinto), Tuomisto Jennifer, Uusitalo Juho (kaksoistutkinto), Wahlroos Samu (kaksoistutkinto), Valtanen Ella (kaksoistutkinto), Varjonen Sanni, Viinikka Vera, Viljanen Markus (kaksoistutkinto), Virolainen Elias, Vuorinen Lauri, Vähä-Kurki Juho (kaksoistutkinto), Välimäki Aleksi, Välimäki Ronja (kaksoistutkinto). Neljä opiskelijaa ei halua nimeään julkaistavaksi.​
Katedralskolan i Åbo: Ahlskog Aileen, Bergelin Johanna, Bobacka Jessica, Bonnet Eva Maria, Brunou Fredrika, Brusila Ines, Enroth Hugo, Eriksson Alexandra, Eriksson Mathilda, Frantzén Aron, Gadd Anna, Granholm Elin, Grön Irina, Grönholm Emil, Grönroos Jannike, Gyllenberg Linnéa, Holm Adam, Jansson Joakim, Johansén Cecilia, Johansson Emilia, Joonas Alexander, Jäntti Maria, Kakko Oliver, Kaunisto Sanni, Kolppanen Henrik, Konttinen Niklas, Kosomaa Urho, Kuuva Iida, Lagus Mirabella, Lainto Robin, Lamoureux Fée, Latva Isabella, Lepola Vidar, Lindberg Heddi, Lindfelt Iida, Lindfors Linnea, Lindgren Jennifer, Lindholm Kristoffer, Ljungman Jennifer, Lund Wilma, Meurman Maja, Murray Freja, Mäkelä Aron, Määttälä Karl, Määttälä Niklas, Niemimäki Lucas, Nordström Linnea, Nyberg Casper, Nyman Wilhelmina, Palmén Mathilda, Parkatti Helena, Peltola Jessika, Peltonen Emil, Pesonen Mikael, Rehn Line, Rosling Matilda, Ruonamo Alma, Saarela Elin, Saarinen Santeri, Saarinen Wilma, Salmi Kaisli, Salmivirta Ellen, Sjöqvist Oscar, Sjövall Julius, Stenman Ida, Sundin Pekkala Axel, Törn Fanny, Uro Otso, Vainio Lilli, Vilén Rasmus, Våg Henry, Werkkonen Sanna, Wideman Linda, Wideman Robin, Wikström Kristin, Winter Sofia, Åkerberg Cecilia, Åkerholm Olivia, Örn Robert, Österbacka Hugo
Listasta puuttuvat ne opiskelijat, jotka eivät halunneet nimeään julkaistavaksi.​
 
Nousiaisten lukio: Alivuotila Tomas, Einsbor Heidi, Elonen Eero, Eura Reeta-Mari, Fagerström Sofia, Giantzaklidis Andreas, Granqvist Jan, Haavisto Henrik, Haavisto Kaisla, Heikkilä Oskari, Herttolin Sofia, Huhtala Henri, Hömppi Reeta, Isojärvi Veera, Jokinen Arttu, Jussila Henna, Kaipomäki Milla, Kankare Vilja, Keskitalo Jatta, Ketola Hilla, Kinnunen Essi, Kirvelä Matilda, Koski Juhani, Kuoppa Pinja, Kuronen Aada, Kähkönen Anni, Laaksonen Sara, Laiho Eero, Laine Elias, Lammi Julia, Lampo Lotta, Lehto Samu, Linkoranta Tuike, Luoto Veeti, Malmberg Ida, Marttila Aliina, Mutila Jami, Mäkinen Juhani, Mäkinen Tommi, Niemelä Niko, Nurmi Pilvi, Nurmi Toni, Nybäck Oona, Pappila Nea, Peltola Emilia, Pere Aino, Plit Niko, Potinkara Sanni, Potinkara Veera, Puisto Tuuli, Pöntinen Anni, Raimoranta Laura, Rand Miro-Petteri, Rautanen Saara, Rustholkarhu Julia, Samsten Roni, Sankari Matti, Similä Elias, Sjöblom Sami, Soon Elmeri, Suominen Saku, Suominen Toivo, Suontama Tilda, Tolonen Tessa, Veräjänkorva Fiia-Maria, Viemerö Emma, Virmajoki Aku, Virta Adonika, Virta Alfred, Virtanen Andrietta, Väinölä Joonas, Ylinen Janette.​​
 
Raision lukio: Aaltonen Eemil (kaksoistutkinto), Abramova Ekaterina (kaksoistutkinto), Ahlgren Tiitus, Ahola Viivi, Ahonen Otto, Alanko Christian, Alho Linda, Aronkytö Ville, Azaran Kuestan, Bajric Amina, Berg Sini, Blomberg Martin, Dahlbom Nelli, Dibrani Blendona, Eskola Oskari, Forsblom Rasmus, Grönblom Evert, Hallongren Ida-Maria, Hannonen Werner, Hautamäki Verneri, Hellman Amanda, Honkaniemi Iisa, Hukka Riikka, Huoponen Sofi, Hurula Siiri, Hyvönen Vuokko, Jalonen Wilma, Jussila Onni, Kajula Frans, Kankare Nooa, Kankaristo Verneri, Kantola Viivi (kaksoistutkinto), Katunpää Niklas, Keinonen Sara-Ella, Knuutila Nuutti, Koskela Janne, Koski Nea, Laakso Jaakko, Laihonen Emilia, Laine Jari, Laine Ville, Lankinen Riikka, Laurila Petra, Lehtinen Oskari, Lehto Oskari, Liikanen Roosa, Lindfors Nea, Lumento Maija, Löfgren Iida, Marjunen Laura, Mark Aino, Marttila Kiia (kaksoistutkinto), Mattila Inka, Mikkonen Nikita, Mäki-Kerttula Leevi, Nyblom Ida (kaksoistutkinto), Ollanketo Eetu (kaksoistutkinto), Pehrsson Erik (kaksoistutkinto), Pentti Ester (kaksoistutkinto), Puolitaival Susanna, Pusa Jere, Pusa Jesse, Rautiainen Ella, Rekola Sanni, Roine Siina, Rosenberg Jenna, Runola Roni, Ruohola Saku, Ruuhimäki Joel, Ruusunen Taneli, Saalinki Enya, Saarinen Satu, Sahlberg Aake, Salminen Teemu, Sandberg Tuure, Seikola Mikke, Sheekh Yasmin, Sillanpää Anni, Siltanen Iiro (kaksoistutkinto), Sjöberg Olli, Spinkkilä Sauli, Stenvall Vilma, Sundén Linnea, Tamminen Noora (kaksoistutkinto), Tamminen Timi (kaksoistutkinto), Tekin Azad (kaksoistutkinto), Triipponen Sofia, Tuominen Ville, Tursas Oona, Turtiainen Vera, Tuurala Heidi, Uotila Veeti (kaksoistutkinto), Uusitalo Pyry, Vaahtera Atte, Valkeapää Waltteri, Valovirta Vilja, Vesterinen Rosa-Marie, Viljanto Rosa, Villman Jenna, Yli-Saari Saana.
Yksi opiskelija ei halua nimeään julkaistavaksi.​​
 
Turun Suomalaisen Yhteiskoulun lukio: Aalto Niklas, Aaltonen Aarne, Aarnijärvi Jenna, Abdelamir Fayadh, Abdirahman Mohamed Sagal, al Bermanei Mohammed, Al Humadi Amani, Alho Tuomas, Alin Matias, Andersson Camilla, Ansas Lotta, Antila Oskari, Arnivaara Ville, Averine Daniel, Badawieh Ahmad, Barale Liiban, Briny Rachida, Eddaifi Saad, Einola Jemina, Elo Akseli, Elonen Janna, Frantti Onni, Frantti Pihla, Grönroos Cameron, Hannula Tiitus, Harmovaara Aarni, Heikkinen Erika, Heikonen Teemu, Heinemaa Sara, Heino Susanna, Heinonen Ellen, Helimo Jesse, Helin Inka, Holm Olivia, Huhtala Eevi, Hukio Maria, Hynynen Sara, Hyvärinen Essi, Hyvärinen Paavo, Hännikäinen Vilhelmiina, Högerman Anni, Ilmanen Joni, Itämeri Wiljami, Jaakkola Anna-Karoliina, Jatta Kaddy, Jokinen Toni, Joutsela Ainoliina, Joutsenlahti Liisa, Juhajoki Essi, Kaipainen Nikke, Kajonen Väinö, Kalliaisenaho Linda, Kantele Simo, Kantonen Isa, Karrila Jade, Karvonen Katariina, Kaukinen Elli, Keinonen Veera, Kemppainen Elle, Killström Juho, Knuutila Justus, Koistinen Tatu, Koivu Nelli, Koivurinta Jussi, Kokko Sara, Korko Noora, Korpinen Leevi, Koski Petra, Koskinen Noora, Kostanica Albina, Krug Daniel, Kuisma Liina, Kujanpää Rasmus, Kulmala Iiris, Kuusisto Hanna, Laakso Lila, Lahervo Noora, Lahnakoski Oskari, Lahti Henrik, Lahtinen Eero, Lahtinen Leevi, Laiho Aino, Laine Sina, Lainio Valtteri, Lappalainen Ida, Lehtihuhta Ossi, Lehtinen Artturi, Lehto Kiia, Lehtola Norma, Lehtoranta Viivi, Leimola Pauliina, Lindgren Salla, Läntinen Markku, Mahamed Hafsa, Maikola Mimmi, Mankinen Amanda, Manninen Valtteri, Marttila Timo, Mattila Veera, Meltovaara Frans, Metsämäki Nuutti, Mohamed Hussein Isra, Muhamed Gadid Najma, Muuse Mustafe, Myller Anniina, Mäkelä Eemeli, Mäkelä Jenna-Maria, Mäkilaine Matias, Nieminen Elviira, Nikulainen Santeri, Nousiainen Eino, Nurmela Lassi, Nyman Laura, Opara Chioma, Pajunen Milja, Pajuniemi Antti, Peltonen Tomi, Pere Sonja, Pieniniemi Sirkku, Pirkola Konsta, Pirttijärvi Viljami, Pohjanoksa Elias, Pudas Hermanni, Puhtila Perttu, Pulli Aino, Päivänsäde Tomi, Pökkönen Topias, Pöyhönen Sini, Ramsay Saga, Rantanen Venla, Reilander Aapo, Reima Julius, Riihko Kerttu, Rike Oskar, Rintanen Johanna, Rissanen Tarmo, Rumbin Maria, Rumbin Sofia, Saali Saku, Saarela Eliisa, Saarikko Säde, Saarinen Oona, Saarinen Roosa, Saario Emilia, Salminen Frans, Salo Aino, Salomaa Amanda, Salviander Tommi, Satokari Anna, Satopää Santeri, Setola Julia-Aurora, Sevón Ada, Siimes Ronja, Sinervä Onni, Sinisalo Suvi, Sirkiä Emilia, Sirola Suvi-Maria, Sjöroos Eero, Soini Artturi, Sorakunnas Anni, Sorjasaari Saija, Strauss Oskar, Suokivi Juho, Suomi Tuomas, Suominen Jaakko, Suominen Kimi, Suominen Mikko, Suoniemi Roni, Tenhami Venla, Thurén Tuomas, Tulonen Helmi, Tuominen Emilia, Tuomola Juho, Tättilä Ilona, Vahtera Aaro, Valdolin Sanni, Valve Kaarina, Vierimaa Valtteri, Viili Anni-Martta, Viksten Lassi, Viro Maria, Virtanen Milla, Virtanen Vilja, Vuojärvi Santeri, Vuorenvirta Viola, Väkiparta Ronja, Weckman Konsta, Wester Aliina, Willisi Julia, Yrjölä Minttu, Zhang Claudia.​
Kerttulin lukio:  Aaltonen Saana, Aitio Wilma, Alitalo Sanni, Altis Alina, Arponen Veeti, Branders Aleksi, Brummer Jussi, Elomaa Lauri, Elonheimo Johannes, Eronen Janita, Eskola Pietari, Fager Lotta, Fehlig Säde, Haapaniemi Gabriel, Halkosaari Santeri, Heino Jasmin, Herpola Oskari, Hilska Viivi, Hoskonen Wilma, Hyvärinen Otto, Hämäläinen Ville, Ikävalko Maila, Jalava Veikka, Jalonen Jussi, Juuti Jasper, Juven Janne, Kahala Eemil, Kallioniemi Luukas, Karjalainen Silja-Liina, Ketola Veera, Kettunen Sanni-Sofia, Kinanen Heini, Koivisto Miina, Komi Pauli, Koskinen Mia, Koverznyeva Anastasiya, Kurki Niilo, Laakkio Aapo, Laine Helmi, Laitinen Severi, Lehtinen Annika, Lehtonen Martta, Lehtonen Valtteri, Lindström Nora, Lius Oona, Luntamo Veera, Manninen Annarella, Meriö Mikko, Miikkulainen Aarni, Moisio Anni, Murto Helmi, Nevalainen Jere, Peippo Wilma, Pellonperä Eetu, Peltola Paula, Perheentupa Hilla, Pham Mei Ling, Pitkänen Ronja, Pykälämaa Melina, Pärssinen Juuso, Pääkkönen Iiro, Pöytäkivi Anni, Rahko Väinö, Rantala Matias, Rantanen Elli, Rastas Ellinoora, Riihelä Leevi, Roos Paolo, Rönkä Aino, Saarinen Henna, Saarinen Niko, Saarni Tinja, Salmi Miia, Samppa Fanny, Saru Sanni, Ståhlberg Otto, Suominen Antti, Tammi Julius, Tanhuanpää Oskari, Teh Amanda, Tiirikainen Weeti, Toivanen Veera, Toivomäki Santtu, Tuokko Niko, Tuominen Elias, Tuominen Tilla, Tuulos Samu, Vainio Iida, Valtonen Aapo, Valtonen Anton, Vanhanen Lauri, Vaulanen Niklas, Vilkki Sofia, Virtanen Salla, Vitikka Sara, Vuori Henri, Vuorinen Touko, Vähätalo Kaisa, Ykspetäjä Inka, Öst Annabella.​
Turun Steiner-koulu: Airola Sylvi-Anna, Penttinen Julia, Ruuska Vili, Veräjänkorva Joella.​
Säkylän seudun lukio: Aaltonen Elias, Aaltonen Niklas, Alho Veera, Anttonen Kristofer, Eskola Antti, Haaranen Oskari, Hakanen Emil, Heino Ville, Hietanen Sini, Honkanen Teemu, Härkälä Elias, Ilola Emma, Joukas Lauri, Kaunismäki Inka, Kavander Saara,  Kukonlehto Matias, Laine Veeti, Lehikoinen Henni, Lehtonen Roosa, Lonka Liisa, Meriläinen Reetta, Mäkilä Anni, Ojala Matias, Peltonen Laura, Rajala Alisa, Rajala Eetu, Reunanen Venla, Saari Alexandra, Silvendoin Jasmin, Söderlund Aaron, Tupala Venla, Uusi-Rauva Elli, Virtanen Amanda, Viskari Julia, Ääri Sanni.​
 
Euran lukio: Erkkilä Mari, Haapaniemi Carita, Hakala Väinö, Heikkilä Kasper, Heino Alisa, Heino Joonas, Heino Jutta, Helin Juho, Helin Venla, Helkiö Minna-Mari, Kaski Maria, Kekäläinen Tommi, Ketola Vilma-Lotta, Kiema Valtteri, Koskinen Emilia, Kuosa Nilla, Laihia Noora, Lehtinen Eetu, Leino Joonas, Leino Rosa-Maria, Metsävuori Enni, Mustonen Niilas, Männistö Mikael, Nieminen Katri, Peltonen Olivia, Poskiparta Fanni, Pullinen Hermanni, Puputti Aliisa, Raittinen Piia, Raittinen Pirita, Rantanen Joel, Sainio Niko, Salmi Tino, Tiittanen Josefiina, Toivonen Otava, Vahtola Antti, Valtonen Elli, Vatja Fanny-Sofia, Virtanen Valtteri, Vuorinen Saara.​
Mynämäen lukio: Antola Simo, Barclay Benjamin, Bronzini Ilja, Derevlev Mihail, Ellä Lotta, Heikelä Eino, Helala Roosa, Helasmo Elizabeth, Ilvonen Anni, Isotalo Anni, Jokila Juliaana, Joswig Tilda, Kaskinen Oona, Keskitalo Kalle, Kulmala Lassi, Kylänpää Elmo, Käiväräinen Sandra, Laine Eerika, Laine Juuso , Lamminen Rosa-Maria, Lassila Joni, Lehtinen Jenna, Leinonen Jouko, Lindell Tiiu-Tuulia, Lintupuro Leo, Marjunen Jonna, Martelius Alisa, Mäntynen Meri, Nokka Kristian, Nummela Elisa, Nurmi Nicola, Ojanperä Oskari, Oksanen Matias, Pietilä Nelli, Piittisjärvi Pipsa, Pöyry Elisabet, Rehnbäck Linnea, Rekola Eveliina, Saari Katri, Salminen Rami, Salminen Topi-Pekka, Seppälä Loviisa, Sipilä Mirjami, Suominen Iida, Suominen Paavo, Suominen Veeti, Tengström Roope, Urponen Tuukka, Vainio Iiris, Vallimägi Robert, Verainen Elina​