Kuinka paljon kävelet päivittäin?

0

– Hmm, matka on 3,5 kilometriä eli kauppamatkoista kertyy 7 kilometriä. Lisäksi kävelen metsissä. Ihmisen on hyvä kävellä paljon. Metsässä kävellessä ei edes huomaa matkaa, voi tulla vaikka 10 kilometriä kerralla. Kävelykin on tietysti jokaisen oma valinta, Jenni Salosta vastaa iloisesti.

Helena Hänninen

– Epämääräisesti. Viikonloppuisin tulee käveltyä pari kilometriä sekä lauantaina että sunnuntaina. Nyt keväällä huomaa, kun liikkeelle tulee lähdettyä helpommin. Autolla tulin tälläkin kertaa kauppaan, Helena Hänninen myöntää.

Markus Sippel

– Riippuu, onko koira mukana vai ei, mutta aina kilometri tai kaksi menee. Viikonloppuisin kävelen lähes aina. Totta kai! Hieman omaa etätöiden tekoa voisi tarkentaa ja lähteä lenkille heti aamulla. Tulee mentyä suihkuun, syömään ja sitten suoraan töiden ääreen, Markus Sippel kummastelee.

Päivi Siven

– Eipäs paljon mitään vapaa-aikana, enemmän varmaan pitäisi. Mutta töissä tulee hoitajana otettua vajaa 10 000 askelta joka päivä. Töiden lisäksi vapaapäinä voisi käydä useammin lenkillä, Päivi Sivén päättelee.