Löytötavaroista, liikenteestä, kotiopetuksesta…

0
Iso-Valkee

Iso-Valkeelta löytynyt sunnuntaina 3.5. nahkainen ruskea Ideal 35 -kamerakotelo.
Jos kaipaat ota yhteys toimitukseen

Avain löydetty kaupungintalon takapihalta. Kysele toimituksesta.
Löytäjä

Jes, uusi tieliikennelaki kieltää tarpeettoman ja metelöivän ajon koko Suomessa. Toivottavasti turha ralli myös näillä kortteleilla loppuu. Vaikkakin taitaa olla ylpeyden aihe täällä, kenellä suurin traktori tai uusin auto.
Kyllästynyt kortteliralliin

Eikö todellakaan mikään somerolainen yritys saanut tukea Business Finlandilta? Listalta ei löytynyt. Harmillista jos ei, koska täälläkin varmasti potentiaalisia firmoja olisi. Ilmeisesti vaan olisi pitänyt olla joku kehitysidea toiminnalle ja niin edelleen. Toivottavasti jostain muualta saavat.
Ihmettelijä

Kaikkien koululaisten vanhemmat eivät ole ohjaamassa kotiopiskelua, tiedoksi opettajille. Miten ajattelette arvioinnin, sillä täysin yksin ja itsenäisesti opiskeleva lapsi versus kotona vanhemmat, jotka neuvovat ja ohjaavat, opettavat?
Kotiopiskelun epätasa-arvoisuutta

Loimi-Hämeen Jätehuolto toppuutteli viime lehdessä oikein toimitusjohtajan suulla jätteiden viemistä jäteasemalle. Se on kyllä niin, että juuri koronan takia ihmisillä on aikaa siivota nurkkia. Keväällä yleensäkin siivoillaan. Luontoonko jätteet pitäisi kipata! Miksei jäteaseman pidennettyjä lauantaiaikoja otettu käyttöön jo huhtikuussa, jos nyt on ollut liikaa ruuhkaa?
Nurkat siistiksi

Onko mahdollista, että kuntoportaiden askelmat tehtäisiin mataliksi, kuten monessa paikassa on tehty? Näin portaat palvelisivat myös ikäihmisiä ja reumaatikkoja. Kiitos hienosta ponnistuksesta vapaaehtoisille!
Ehdottaja

Löytynyt hopeinen rannekoru Someron vanhan seurakuntatalon/hautausmaan parkkipaikalta. Tiedustelut ja nouto tuntomerkkejä vastaan Someron kirkkoherranvirastosta (puh. 02 721 4000, ma–to klo 9.30–12.30).
Löytäjä

Mikäli tiedät omakohtaisesti tuttavasi tai ystäväsi kautta jonkun sairastuneen koronaan, pysyisit sinäkin kotona enimmäkseen sekä pitäisit vähintäänkin suojamaskin kasvojen edessä kauppaan mennessäsi. Et yrittäisi saada erikoislupaa äitiäsi katsomaan hoivakotiin, jos tietäisit mitä on koronasairaudessa kärsiminen, ehkä toipuminen. Et kiukuttelisi julkisten paikkojen, etkä myöskään rajojen sulkemisista.
Korona ei ole luulotauti

Onko avainnippusi hukassa? Se on jätetty Somero-lehteen ”varahoitoon”. Luovutetaan tuntomerkkejä vastaan.
Kysele 050 5130375