Toruja, kehuja ja parannusehdotuksia

0

Onnittelut teille kaikille uudet ylioppilaat!
Kaisu

Viime lehden Minun maailmastani -kirjoituksesta: Ei pidä ärsyyntyä nuorempien tekemistä, hyvistä päätöksistä. Sattuu vain olemaan lääketieteellinen, tutkittu totuus, että iän myötä ihmisen oma immuunijärjestelmä vääjäämättä heikkenee. Niin paljon, että kehon oma kyky taistella koronavirusta vastaan heikkenee ratkaisevasti. Ketään ei ole käsketty eristäytymään, vaan toivottu vältettävän kontakteja muihin ihmisiin.
Totuus mukaan

Vaadimme postilta pikaista parannusta. Miten on mahdollista, että saamme postimme vasta kello 18–19 välillä? Aamupostia emme ole saaneet aikaisemminkaan. Tulihan se ennen Forssaan siirtoa kello 14:n jälkeen. Myöhäistä sekin. Eikö lenkkejä voisi järjestää kerran päivässä ja kaikki postit samalla lenkillä? Vältettäisiin turhaa ajoa päällekkäin. Säästyisi kilometrejä ja luontoa. Järjestelykykyä vain tarvitaan. Pitää meidän yksityisyrittäjienkin osata tehdä tarkat säästölaskelmat.
Ehdottaja

Ihanaa, että suihkulähde pulppuaa. On edes jotain, mikä muistuttaa kesästä!
Keleihin kyllästynyt

Olen samaa mieltä nimimerkki Ihmisen kanssa (Somero-lehti 12.5.). Mieluummin veronmaksajien rahat kaikkien ihmisten hyväksi kuin vain muutamien. Muuten, mistä saa tiedon kyseisen tien kustannuksista?
Nikkarintie

Kävin ennen äitienpäivää perjantaina Someron hautausmaan vanhalla puolella. Hämmästyin nähdessäni, miten välinpitämättömiä ihmiset ovat. He olivat laittaneet papereita, muovia, laseja ja maatuvaa jätettä mihin sattuu. Ovatko he lukutaidottomia, sillä Someron seurakunta on selkeästi ilmoittanut paikat, minne mikäkin tavara ja jäte jätetään. Nykyään puhutaan niin paljon lajittelusta, joten tietämättömyydestä tuskin on kyse. Tämä taitaakin olla esimerkki empatiakyvyn puutteesta. Miksi teette näin seurakunnan työntekijöille? He tekevät parhaansa. Miksi muille haudalla käyville? Hautausmaa on niin ihana paikka, jossa kulkea ja käydä edesmenneiden läheisten haudoilla ja muistella heitä.
A.L.