Verkkoluento uudistuvasta tieliikennelaista

0
Pekka Torkkola

Somero-opisto järjestää tiistaina 26.5. luennon kesäkuun alussa voimaan tulevasta uudesta tieliikennelaista. Liikenneopettaja Pekka Torkkolan pitämä luento toteutetaan verkkoluentona, jolloin sitä voi seurata kotona omilla laitteillaan.Koronaepidemian vuoksi huhtikuussa pitämättä jäänyt luento uudistuvasta tieliikennelaista tarjotaan maksuttomana verkkoluentona.

Luennolla käydään läpi uuden tieliikennelain muuttuneita säädöksiä.

– Muutoksia on tullut muun muassa ajolinjoja, pysäköintiä, nopeuksia ja renkaita koskeviin säädöksiin. Myös liikennemerkkeihin tulee uudistuksia, kertoo Pekka Torkkola.

Luennon seuraaminen edellyttää ennakkoilmoittautumista, jonka voi tehdä opiston verkkosivuilla viimeistään luentopäivän aamuna, minkä jälkeen opistolta lähetetään ilmoittautuneiden sähköposteihin linkki illan luennolle.