Lettuja ja muuta

0
Kuva Tara Jaakkola/TS

Voisiko joku kahvila tai vastaava perustaa nyt korona-aikana lettukioskin, olisi aika cool näin kesällä. Muurinpohjalettuja tain muuta vastaavaa. Luulen, että tekisi kauppansa.
Jotain uutta katukuvaan

Kyllähän meillä Somerolla on hienot pyöräilymahdollisuudet ja ilokseni olen huomannut, että moni muukin on tämän hoksannut. Etsin sähköavusteisen pyörän ensihuoltoa ja sitten sattumalta tuli Someron Sporttikone esille. Otin yhteyttä ja sain ajan. Pyörä oli huippukuntoinen huollon jälkeen. Oli ajettu päivitykset ja muutenkin homma toimi. Nostan hattua. Näinä vaikeina aikoina, kun monella yrityksillä on tiukkaa, on hyvä että joku jaksaa palvella. Yritys sai tällä palvelulla vakinaisen asiakkaan. Hymyllä saa paljon aikaan. Meillä Somerolla olisi hyvä muistaa se.
Pirjo ja Kalevi

Kuva Jori Liimatainen/TS

Missä on lasten harrastuksista turvavälit tai käsidesit? Palloja ja muita välineitä ei taida kukaan desinfioida. Sama asia toistuu leikkipuistoissa. Uudellamaalla joka päivä uusia tartuntoja, ei sitä kai tänne kesäksi haluta.
Huolellisuutta ohjaajat

Tuleeko Somerolle Pellavakeskuksen viereen myymälä, josta saa ostettua Somerolla jalostettuja pellavatuotteita? Matkailukohde samalla.
Pellavaan hurahtanut

Viime sunnuntaina 7.6. puolenpäivän aikaan vein poikani haudalle syntymäpäivänä valkoisia ja vaaleanpunaisia ruusuja. Meni hetki ja joku pitkäkyntinen rosvo kävi ne viemässä. Olisit vaan ottanut ne kaksi gerberaakin siitä samasta maljakosta, turhaan niitä siihen jätit. Eikö sinua yhtään hävetä? Varastelet ihmisten haudoilta ja viet omaistesi haudoille vai vietkö kenties kotiisi.? Hävettävää toimintaa.
Raivostunut