Energiatehokkaat laitteet,raikkaampi ilme ja lisää tuotevalikoimaa

0
S-Market uudisti niin liikkeen sisäpintoja kuin kalustoakin sekä tuotevalikoimaa.

S-market Somero uudisti myymälän ilmettä ja tuotevalikoimaa. Lisäksi käyttöön otettiin ympäristöystävällinen ja energiapihi kalusto.
– S-market kuunteli asiakkaiden toiveita myymälän uudistuksen suhteen ja tulos on nyt kaikkien nähtävillä, kertoo myymäläpäällikkö Kari Määttä .
– Myymälässä on entistäkin herkullisempi hedelmä- ja vihannesosasto, ja uusi paistopiste tuo lisää vaihtoehtoja leipävalikoimiin. Mehustamosta saa tuoreena puristetun mehun mukaan.
Myös panimotuotteisiin tehtiin laajennusta, eli valikoimiin otettiin runsaammin pienpanimotuotteita.
– Näiden lisäksi nopeaan syömiseen on panostettu lisäämällä take away -palveluita.
– Paikallisia tai lähellä tuotettuja tuotteita valikoimissa on useita kymmeniä, ja onhan S-marketien valikoimien tuotteista perinteisestikin yli 80 prosenttia kotimaisia, jatkaa Määttä.

Myymäläpäällikkö Kari Määttä on tyytyväinen uudistukseen.

– Ympäristövastuun painoarvo toiminnassamme kasvaa hurjaa vauhtia ja olemme tehneet asian parissa pitkään töitä. Energiaa käytetään mahdollisimman tehokkaasti ja sekin vain uusiutuvista energialähteistä, toteaa salonseudun S-marketeista ja Saleista vastaava ryhmäpäällikkö Juha Roos .
– Someron S-marketin suunnittelussakin keskeisenä teemana on kestävää kehitystä tukevat ratkaisut. Esimerkiksi ledvalot sekä ovelliset ja erittäin energiatehokkaat kylmäkalusteet säästävät energiaa. Myymälään rakennettiin myös CO2-kylmälaitos, jossa käytetään hiilidioksidia ympäristöystävällisenä ja turvallisena kylmäaineena. Näillä ratkaisuilla myymälän energiankulutus likimain puolittuu entisestä.
Myymälän sisätilat saivat remontissa skandinaavisemman, raikkaan ilmeen.
– Valikoiman suunnittelun pohjana oli alueen asukkaiden toiveet ja ostotottumukset, joita kuunnellaan edelleenkin herkällä korvalla, kuten aina on tehty, kertoo Kari Määttä.
– Uudistus helpottaa ja nopeuttaa asioimista sekä parantaa asiakaspalvelun nopeutta muun muassa vielä tulossa olevien itsepalvelukassojen ansiosta. Itsepalvelukassat saadaan käyttöön kesän jälkeen, kertoo Määttä.