Holttinen, Liipola ja Kosonen TV:ssä tänään lauantaina

0
Tommi Holttinen.

Teksti Aulis Tiensuu

Yleisurheilukauden kisarumba kiihtyy vähitellen. Lauantaina nähdään TV2:ssa kello 18 Espoon ja Vantaan kisoista koostettu ohjelma. Someron Esan urheilijoista Tommi Holttinen hyppää Espoon seiväskisassa ja Vantaan moukariringissä pyörähtelevät Henri Liipola ja Silja Kosonen .
Tommi Holttinen on hallinnut tämän kesän miesten seiväskisoja. Kesän kärki 540 syntyi juhannusaattona Somerolla, mutta selvästi parempaakin voi lähiaikoina olla tulossa. Suomen kärkipään hyppääjistä muut ovat kärsineet pikkuvammoista ja Holttinen saa Espoossakin hypätä selvänä suosikkina.
Vantaan yhdistetyssä moukarikisassa on mukana neljä miestä ja naista. Liipola saa seurakseen taas tutut Aaron Kankaan ja Aleksi Jaakkolan sekä nuorten maailmantilaston kärkitulosta ja Suomen ennätystä 67,99 edelleen hallussaan pitävän Silja Kosonen SE-nainen Krista Tervon (71,93) ja Suvi Koskisen . Mielenkiintoista kilpailua on jälleen syytä odottaa, sillä lähes kaikki ovat aloittaneet kautensa ennätystahtiin.