Juha Wiskarille rotarykäädyt

0
Juha Wiskari (vas.) sai käädyt Totti Nuoritalolta. Kuva Kari Eerikäinen

Someron Rotary klubin presidentin käädyt vaihdettiin Totti Nuoritalolta Juha Wiskarille tulevaksi toimintakaudeksi.
– Tulemme vahvistamaan klubimme toiminnassa vahvasti paikallisuutta ja seutukuntalähtöisyyttä. Erikoiskohderyhmänä on nuoriso. Teemme töitä nuoria kuunnellen, yhdessä kaupungin ja muiden toimijoiden kanssa mielekkyyden, yhteispelin ja sen pelisääntöjen ja paikkakuntamme vetovoimaisuuden hyväksi, kommentoi Wiskari.
– Someron kaupungin yhdessä Salon seudun koulutuskuntayhtymän kanssa räätälöimä joustava koulutuspolku, rotarien Good Father -konsepti sekä sivistys- ja sosiaalitoimen etsivä nuorisotyö pyrkivät yhteisenä tavoitteenaan ehkäisemään syrjäytymistä, löytämään mielekkäitä ja ”laitalaiseen” elämään ohjaavia koulutus- ja työharjoittelupaikkoja – ja näin myös lisäämään Someron elin- ja pitovoimaisuutta.
– Rotarien valtakunnallisena teemana on muun muassa ympäristönsuojelu ja puhtaat vedet, jotka nekin istuvat somerolaiseen maisemakuvaan ja paikkakuntamme vetovoimaisuuden vahvistamiseen, kuin pellava lakritsiin, Wiskari vertailee.