Kärhille taas kärkisijoja

0
Kärhän sisarukset Venla, Pinja ja Senja.

Teksti Aulis Tiensuu

Ahkerasti kilpailevat, Esaa edustavat Kärhän sisarukset saavuttivat jälleen kärkisijoja. Pinja Kärhä voitti keskiviikkona Helsingissä T13-sarjan kiekon tuloksella 44,76 ja Venla -sisko oli toisena tuloksella 32,18. Senja Kärhä puolestaan voitti T11-sarjan kiekon tuloksella 23,61, jolla jäi vain sentin ennätyksestään.
Päivää aiemmin tytöt työnsivät Viialassa T13-sarjassa kuulaa. Pinjan voittotulos oli 13,22, Venla oli kolmas 10,32 ja 10-vuotias Senja yhdeksäs ikäluokkansa kärkituloksella 7,95.
Esan Saara Virkki juoksi Salossa 100 metriä T15-sarjassa toiseksi ennätyksellään 14,39 (tuuli -0,9) ja hyppäsi korkeudessa neljänneksi tuloksella 130.
Linnea Harala on joutunut jalan hermotusvaivan vuoksi siirtämään juoksukisojen aloitustaan myöhemmäksi ja kuntouttanut itseään korvaavilla treeneillä. Niinpä hän kävikin ensimmäisessä kilpailussaan työntämässä vaihteeksi kuulaa Ylöjärvellä ollen toinen tuloksella 8,34.