Kiitoksia kaupungille ja Kaupille…

0
Poikkipuoliainen

Kiitos kaupunginhallitukselle päätöksestä jättää Poikkipuoliaisen mökki ja maa-alueet myymättä. Kaikkea ei voi tai tarvitse mitata rahassa. Hienon ja rauhallisen paikan soisikin saavan enemmän käyttöä kuntalaisten virkistyskohteena.
Kuntalainen

Kiitokset Kira Kaupille puhuttelevasta kolumnista Miksi auttaisin? Somero-lehdessä 2.6. Vastavuoroisuutta odottaessaan saattaa todellakin pettyä. Silloin tulee mieleen Astrid Lindgrenin Peppi aikoo merille, jossa opettaja yrittää neuvoa Peppiä: ” – Siksi olemmekin tulleet tänne maailmaan, että olisimme ystävällisiä muita ihmisiä kohtaan, jatkoi opettaja. Peppi asettui päälleen hevosen selkään ja heilutteli jalkojaan. – Hehe, hän sanoi. – Miksi muut ihmiset sitten ovat tulleet tänne?” Silti Kira Kaupin linja on oikein ja hyvän omantunnon tuoja: ”Hyvän olon pitäisi tulla jo ennen yhtäkään kiitosta tai kiittämättömyyttä.” Itsemme kanssa joudumme kuitenkin tekemään eniten tiliä, ja ”hyvä omatunto on paras päänalunen”, kuten äitini minulle jo lapsena opetti. Ystävällisyyttä, jakamista, antamista ja hyvää tahtoa ei koskaan ole liikaa maailmassa.
Eija Komu, idealisti

Bönde… kasvisruokaa vain sunnuntaisin…?
Ruokailija

Pääsin ylioppilaaksi Someron yhteiskoulusta 60 vuotta sitten keväällä 1959. Jos joku haluaa onnitella, tehköön sen liittymällä Kansalaisten kasvilenkkiyhdistykseen (KKY).
Antti Aaltonen, pj, Varus osk

Mökkiläisen koira saa ja jaksaa haukkua/ulvoa rannalla. Oikein kannustetaan. Tätä kuullaan kesäpäivinä ja -iltoina kaukanakin. Järvi kantaa. Joka kesä. Tulee syntinen ajatus syksyn tulemisesta.
Mikä harmitus!