Kiitoksia, ”lahjoitus”, moitteita…

0
Unto Mononen

Kiitän hienosta ilmaisesta katusoitoista Someron kulttuuria ja ennen kaikkea Liisa Mattilaa, kun oli järjestänyt eri paikoissa tapahtuman hienojen esiintyjien kera. On vain sääli tänä kesänä, kun Kiirun puistosta ovat hävinneet penkit pois. Vanhuksille on todella kurjaa, kun nuorisojoukko tuhoaa kaikki paikat niin, että on siirrettävä tavarat piiloon heidän takiaan. Kymmenkunta poikaa terrorisoi puiston ja urheilukentän ympäristöä ja käy ihmisten pihoilla luvattomasti. On myös murtauduttu tiloihin ja upotettu soutuvene. Näyttää olevan todella hauskaa kaikki tämä tekeminen ja vanhuksien kiusaaminen. Mahtaa tällä porukalla olla kotiasiat kohdallaan ja vanhemmat ylpeitä heidän tekosistaan.
Pirjo ja Kalevi

Oli huikea piristys lauantaiseen päivään Katusoittotempaus, joka kunnioitti Unto Monosen säveltämiä iki-ihania lauluja. Kiitos esittäjille ja järjestäjille!
Nauttinut

Sinulle joka varastit lasiset lyhdyt haudalta Someron hautausmaalta: Jätin hautakiven päälle lyhtykynttilöitä sinua varten, jotta sinulle olisi lyhdyistäni enemmän iloa. Tiedät kyllä minkä hautakiven päältä voit noutaa ne.
Tunnelmallisia kynttilä iltoja

Käsittämätöntä hölmöilyä ja rahan tuhlausta Härkätiellä. Keskiviikkoaamuna laskettiin uusi asvaltti ja iltapäivällä jo revittiin tie poikki ja laitettiin unohtuneet rumpuputket. Jos budjetti on laskettu niin tiukalle, ettei peltoliittymiin ole varaa tehdä pitempiä kuin noin 30–40 senttimetrin päällystyksiä, niin miten tällaisiin unohduksiin on varaa. Lisäksi rumpukorjauksissa on hutiloitu ja usea autoilija on hajottanut autonsa niissä.
Halvalla ei hyvää saa

Mahtavaa! Rantatupa on avautunut ja se näyttää hyvältä nyt laitettuna.
Terassille

Kun käytte kyttäilemässä ihmisten mökkitonteilla, jättäkää edes marjat ja sienet omistajan mökin vierestä poimimatta. Koirannekin voitte pissattaa omalla tontillanne.
Ärsyyntynyt

Somerolla urheilukentän nurkilla pyörii hyvin huonokäytöksinen alaikäisistä koostuva poikajoukko, joka ei ole ainakaan urheilua harrastamassa. Yrittäkää vanhemmat tai sosiaalitoimi ryhdistäytyä, välillä on teidän vuoronne puuttua asiaan.
Huolestunut aikuinen