Kivat illat lentopallon parissa

0

Olen harrastanut lentopalloa kuusi vuotta. Kaikki nämä vuodet olen pelannut Someron Pallossa, joka tunnetaan myös nimellä SoPa. Olen saanut niin kivoja muistoja vuosilta ja varsinkin Power cup -reissuilta. Matkat on onnistuneet, asiat on aina hoidettu hyvin ja niistä on kerrottu myös pelaajille.
Kaikkien joukkueiden valmentajat ovat tosi kivoja ja kohteliaita. Pelaajat tulevat hyvin keskenään, vaikka olisivatkin eri joukkueissa.
Treenejä on aina saatu jonkin  verran kaikille, vaikka salivuoroja ei ole ollut kauheasti ylimääräisinä.
Verryttelypuvut on aina saatu ja uusittu, kun sille on ollut tarvetta.
Noin vuosi sitten pelaajat saivat uudet pelipaidat, joihin he saivat päättää, minkä pelinumeron ottavat. Olimme ihan fiiliksissä, kun siihen tuli oma sukunimi. Se oli hienoa. Paidat olivat hienot ja parempaa laatuakin kuin vanhat.
Aina välillä Somerollekin on järjestetty turnauksia, ja se on onnistunut hyvin. Huoltajatkin ovat saaneet osallistua kahvion tarjoiluun.
Kauden lopussa on kiva päätösjuhla, jossa palkitaan pelaajia pelaamisesta ja tsemppaamisesta. Valmentajatkin voivat saada palkintoja. Juhlassa on myös kakkukahvit.
Joukkueet ovat mielestäni kehittyneet hyvin kaudella. Voittoja tulee joillekin useammin ja joillekin vähän harvemmin, mutta se ei meitä lannista. Jatkakaa sopalaiset samaan malliin!
Tämän koronatilanteen vuoksi myös odotetut lentopallopelit peruuntuivat ja rippileiri siirtyy, mutta eihän sille mitään voi. Tärkeää on vain saada pidettyä tauti kurissa. Voi olla, että joukkuehenki hiipuu, kun ei pääse yhdessä pelailemaan, mutta toivottavasti kaikki on ennallaan, kun taas pääsemme palloilemaan.

Tyytyväinen ja harmistunut lentopalloilija