Kosonen ylivoimainen

0
Silja Kosonen (kuva Kari Eerikäinen)

Teksti Aulis Tiensuu

Silja Kososen tasaisen kova kunto jatkuu. Hän heitti Nokialla ylivoimaisen voiton kilpaillessaan nyt omassa N19-sarjassa. Kososen paras heitto kantoi 66,63. Seuraaviksi tulleet Jyväskylän Aada Koppeli ja Lapuan Sara Killinen jäivät reilusti alle 60 metrin. Lähimmäksi pääsi naisten sarjan voittanut Varpaisjärven Kiira Väänänen , mutta hänkin jäi Kososesta neljä senttiä vaille viisi metriä.
Seuraavaksi Silja Kosonen ja osa Esan muista moukarinheittäjistä kilpailevat tiistaina Turussa pm-kisan merkeissä.
Max Lampinen heitti Nokialla omaa sarjaansa ylempänä M19-ikäluokassa, jossa hänen tuloksensa kuuden kilon moukarilla oli 62,86. Se on kauden paras ja Varsinais-Suomen piirin kaikkien aikojen paras tulos nuoremman sarja kilpailijalta.
Mico Lampinen heitti Nokialla P15-sarjan kiekkovoittoon tuloksella 55,11, mutta päivää aiemmin Espoossa lensi 59,97. Vähän selkäänsä aristellen hän jätti moukarikisan tällä kertaa Nokialla väliin.
Esan heittovoitot jatkuivat myös Helsingissä, jossa Jenni Vuoren tulos naisten keihäässä oli 44,94.