Lähihoitajakoulusta syksyllä Somerolla

0

Salon seudun ammattiopisto tarjoaa syyskuun alusta alkaen lähihoitajakoulutusta monimuotoisesti Somerolla. Someron lähihoitajakoulutus toteutetaan osana Seutukaupunkien Joustavat koulutusmallit yhdessä yrityselämän kanssa –hanketta.
– Toteutuksen tavoitteena on koulutuksen saavutettavuuden parantaminen somerolaisille alasta kiinnostuneille nuorille ja aikuisille, kertoo Someron kehittämisasiantuntija Antti Leino .
– Opiskelu räätälöidään opiskelijoille henkilökohtaisen suunnitelman ja tarpeen mukaan.
Osa koulutuksen lähipäivistä järjestetään Someron kaupungintalolla, jossa opetuksesta vastaavat Salon seudun ammattiopiston opettajat. Työssäoppimisjaksot järjestetään paikallisissa hoiva-alan yksiköissä, esimerkiksi Tervaskannossa ja Lamminniemen Hyvinvointikeskuksessa.
– Opintoihin sisältyy itsenäistä, verkossa tapahtuvaa opiskelua. Yhteistyössä on mukana Someron lukio.
Haku koulutukseen on auki 12.8. asti.
Koulutukseen haetaan koulutuskuntayhtymän kotisivujen (sskky.fi) kautta, josta saa myös lisätietoa koulutuksesta ja sen toteutuksesta. Soveltuvuuskokeet järjestetään 17.8. ja haastattelut 19.8. Someron kaupungintalolla.
– Lähihoitaja on monen kutsumusammatti, jossa pääsee tekemään vastuullista ja käytännönläheistä työtä ihmisten parissa. Lähihoitajan tutkinto antaa laaja-alaiset valmiudet työskennellä erilaisissa hoivan tehtävissä niin yksityisellä kuin julkisellakin sektorilla. Alalla on hyvät työllistymisnäkymät ja myös yrittäjäksi ryhtyminen on mahdollista, vinkkaa Leino, joka antaa myös lisätietoja koulutukseen halajaville.
Koulutuksesta voi kysellä myös Salon seudun ammattiopiston opettaja Mirva Aaltoselta tai koulutusalajohtaja Petri Laaksoselta .

Hae koulutukseen tästä linkistä.