Loiskeen vesijumpat käynnistyvät

0

Someron uimahalli Loiske on normaalista kesäkalenterista poiketen avoinna koko kesän. Koronapandemian aiheuttaman liikuntapalvelujen käyttökatkon aikana uimahallissa toteutettiin vuosihuollot ja henkilökunta on pääosin pitänyt vuosilomansa. Uimahallin palvelut ovat käytettävissä normaalien aukioloaikojen mukaisesti myös heinäkuussa.
Ensi viikon maanantaina käynnistyvät myös vesijumpat isossa altaassa. Kesäkalenterissa on tarjolla vesijumppaa maanantaisin ja torstaisin.
Kuntosalin circuit-ryhmät kokoontuvat maanantai- ja keskiviikkoiltaisin.
Keskiviikko aamupäivänä alkaa senioreille suunnattu ulkojumppa Kiiruun koulun pihalla. Sateella ryhmä kokoontuu monitoimitalon salissa. Ryhmän ohjaajana toimii Anzela Trofimov a.
– Riittävällä lihasvoimalla on tärkeä merkitys kaikenikäisten ihmisten terveydelle ja hyvinvoinnille, mutta erityisesti ikääntyneillä lihasvoima häviää nopeasti. Jos kotijumpan tekeminen alkaa pitkän harrastustauon jälkeen puuduttamaan, kannattaa lähteä mukaan ohjatun ryhmäliikunnan pariin, kannustaa Someron Liikunnan toiminnanjohtaja Veera Hälli.